Komoly engedményt tett a palota Harry hercegék felé, de ennek meg is van az ára





Váratlan fejlemény: mégis meghívják Harry herceget és Meghan Markle-t III. Károly koronázására. Persze csak akkor, ha betartják a szabályokat.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.02.17.
Károly király Meghan Markle koronázás brit királyi család Harry herceg

Az eddigi hírekkel ellentétben most úgy látszik, hogy a palota hivatalosan is úgy döntött, meghívják Károly király koronázására a brit királyi család fekete bárányait. 

Harry és Meghan örülhet: mégis kapnak meghívást a ceremóniára – Fotó: Facebook/Royal family

Leszögezték azonban, hogy a királyi család igen szigorú feltételeket szabott Harrynek és Meghannak: az egyik például az, hogy a pár nem hivatalos meghívót fog kapni, azonban ennek ellenére is részt vehetnek a ceremónián. Ennek az az egyszerű oka, hogy a házaspár 2020-ban úgy döntött, hogy többé nem tesznek eleget a királyi feladataiknak, kötelezettségeiknek.  

A  királyi család reményei szerint Meghan Markle és Harry herceg elutaznak az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyenek Károly király megkoronázásán. Bennfentesek szerint ugyanis az, hogy ha nem hívják meg őket, „valóságos PR-rémálom lett volna”. Egyes pletykákból azonban kiderül, hogy a házaspárnak arra is ügyelnie kell majd, hogy mit mondanak, éppen ezért valószínűsíthető, hogy tilos lesz nekik interjút adni. A palota eleve azt szeretné, hogy a lehető legkevesebb figyelem legyen Harryéken, akiknek azt is megszabják, hogy a királyi család többi tagjával miről beszélgethetnek: nagyjából semmiről. „Meghannek és Harrynek fel kell készülniük arra, hogy csak az időjárásról beszélgethetnek” – magyarázta egy forrás a közelgő ceremónia körüli megkötéseket ecsetelve.

Adódik a kérdés, hogy mennyire fogja Harry és Meghan egóját bántani, hogy csak nézők lehetnek a ceremónián? Már Erzsébet királynő temetésén is botrány volt abból, hogy a párt a második sorba ültették, valamint hogy Harry nem viselhette a katonai egyenruháját.

(Via)





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás