Évekig is várt volna Molnár Gusztáv exére Gergő, hogy elnyerje a szívét





Fazekas Vivienre végre rátalált a szerelem, Gergőben megtalálja mindazt, amire egy férfiban vágyott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.17.
fazekas vivien molnár gusztáv szerelem

„Olyan szép a mosolyod” – így indult Fazekas Vivien és új kedvese, Gergő szerelmi kapcsolata, aki egyébként a színész gyerekkori barátja. Ők ketten már régóta ismerték egymást, a barátság hosszú, megfontolt folyamatokon ment keresztül, míg végül szerelemmé vált. Molnár Gusztáv volt feleségéért, Vivienért egy egész ország aggódott, hiszen két félresiklott házasság terhe alatt, egyedülálló anyaként kellett megállnia a helyét, miközben árgus szemek figyelték minden mozzanatát. 

Vivien kudarcként éli meg egykori kapcsolatát Fotó: Bors

Évekig várt volna

A színésszel, az éppen elvonón lévő Molnár Gusztávval való kapcsolatát Vivi kudarcként éli meg, és igyekszik tanulni a hibáiból. Most, hogy újra szerelmes, boldogan mesélte el a Metropolnak, hogyan talált rá az új románc. 

„Barátságból alakult szerelem a miénk” – kezdte Vivien. „Sokat segített nekem Gergő, amikor szomorú voltam és csalódott a történtek miatt.” 

Beszélgettünk, de közben egyre jobban éreztük, hogy ez több ennél. Végül egyszer a Duna-parton sétáltunk, amikor kigurult belőle a mondat, ami megváltoztatott mindent: olyan szép a mosolyod!

– mesélte mosolyogva Vivi, aki most viszont úgy érzi, jó úton halad kapcsolatában.

 

„Jó úton haladok”

„Most nagyon figyeltem, és óvatos voltam Gergőnél. Szegény sokáig nem tudta hányadán állunk, vajon az ismerkedés merre halad? Hónapokig várt, de azt mondta, hogy akár évekig is tudott volna, ha úgy alakul. Aztán megtört a jég részemről, és fantasztikus, ami kialakult kettőnk között. Azt gondolom, hogy jól döntöttem, és Gergővel ez most egy hosszú távú kapcsolat, ami a bizalmon alapszik” – lelkendezett Vivien. Érthető, hogy ezúttal boldog a kisgyermekes édesanya, hogy újra egyenesbe jött az élete. 

„Azt gondolom, hogy most jól döntöttem” Fotó: Fókusz

Bizalmi kapcsolat

Annak külön örül, hogy nyolcéves gyermeke, Máté és kedvese nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Gergő nagyon jól bánik a fiammal, és nekem ez a legfontosabb.

„Gyakorlatilag hol itt, hol ott, de mindig együtt vagyunk, és megy a »fiúbandázás« kettejük között. Focibajnokság, bolondozás, tökéletesebb nem is lehetne. Mi több, néha mintha én lennék kiszorítva az ő kettősükből...!” – mesélte viccelődve Vivi, aki elmondta, hogy a hír igaz: az éppen első osztályos Máténak a hosszú távú jövőben akár kistestvére is születhet, ám a kérdést nem szeretnék elhamarkodni semmiképp. 

„Ez az év most az összecsiszolódásról, az utazásokról szól majd. Bár alapvetően a két rosszul sikerült házasságom után harmadszorra már nem terveztem, hogy férjhez megyek, mégsem mondom, hogy soha... ez majd elválik a jövőben” – zárta le végül Vivien. 





 





Ezeket olvastad már?
Gyászol Kerényi Miklós Máté

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

„Női szemmel is nagyon bomba” – Radics Gigi fekete melltartóban pózolt

„Női szemmel is nagyon bomba” – Radics Gigi fekete melltartóban pózolt

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás