RETRO RÁDIÓ

Így köszöntötték a sztárok az új évet – Fotók!





Néhány órája, hogy beköszöntött az új év. Természetesen a hírességek is kivárták az éjfélt. Íme, így ünnepeltek a sztárok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.01.
Módosítva: 2023.01.01.
szilveszter ünneplés újév óévbúcsúztató buli

A szilvesztert mindenki különbözőképpen ünnepli meg. Van, aki visszafogottan, otthon a tévé előtt egy pohár pezsgővel várja az új esztendő kezdetét, míg mások a szórakozóhelyeken vagy az utcákon bulizva ünneplik az új év beköszöntét.

A sztárok is az ünneplés más-más formáit választották.

weisz fanni egy hónapig szomorkodott a szakítása után
Pezsgővel a kezében indította az új évet Weisz Fanni Fotó: Gabe

Weisz Fanni a karácsonyfája mellől egy üveg pezsgővel kívánt boldog új évet minden követőjének.

Új év új élet Nektek is Boldog Új Évet!

– írta bejegyzésében a modell.

Kiss Virág egy pohár pezsgővel a kezében köszöntötte az új évet. A fitneszmodell 2022-es éve rosszul zárult, mivel a házában elromlott néhány berendezés. Virág nem részletezte, hogy mi ment tönkre nála, de ennek ellenére is jutott ideje az óévbúcsúztatásra és az újév-köszöntésre.

Mi kalandosan zárjuk ezt az évet, és alig várjuk, hogy vége legyen… ami elromolhat egy házban, az mind elromlott... nem is részletezném. Így kócosan, melegítőben & nem pezsivel, nem fullos csini ruciban mondom: Boldog Új Évet, legyél hozzánk jó 2023 kérlek!

– olvasható a fitneszmodell bejegyzésében.

Az újév-köszöntő Horváth Grétánál sem maradt el, ám ő egy egészen különleges módját választotta az ünneplésnek. Az influenszer Kácsról, egy bogrács mellől pezsgősüveggel a kezében jelentkezett be a rajongóinak.

Ahol a legjobb. Kács, mulatós, bogrács. Ide nem kell a glitter, filter, sem a púder! Köszi 2022, hálás vagyok neked! Boldog Új Esztendőt!

– írta Instagram-bejegyzésében Horváth Gréta.

Tolvai Reninél munkával indult a 2023-as év. Az énekesnő közösségi oldalán mindenkinek boldog új évet kívánt, majd indult is a fellépésére.

Happy New Year! Boldog új évet! Indulás fellépni

– írta Tolvai Reni.

Tóth Gabiéknál meccsnézéssel zárult az óév és indult az új esztendő.

BÚÉK

– írta szűkszavúan Instagram-bejegyzésében az énekesnő.

Szabó Zsófi is megadta a módját az ünneplésnek. A műsorvezető nem otthon várta a szilvesztert, hanem elment egy szórakozóhelyre. Szabó Zsófi bejegyzését ide kattintva tekintheted meg.

Zimány Linda szokatlan helyszínen várta meg, hogy beköszöntsön az új esztendő. A modell egy léghokiasztalon ülve kívánt mindenkinek egészségben, boldogságban gazdag új évet.





 





Ezeket olvastad már?
Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás