Beleszeretett a világhírű jazz-zenész Tátrai Tibor gitárjába





Így is csak a másolatot kaphatta meg!



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.01.11.
Tátrai Tibor friss beleszeretett gitáros gitár

Marcus Miller a jazz-zene egyik legismertebb amerikai képviselője karácsony előtt egy hatalmas koncertturné keretében járta Európát. A 63 éves zenész, Miles Davis és Herbie Hancock egykori gitárosa októberben Budapestre is ellátogatott, ahol két napon is koncertezett a MOM Kultban. Miller a szabadidejében éppen Budapest nevezetességeit fedezte fel, amikor egy hangszerüzletbe is betévedt, hogy megtekintse az ott árult hangszereket.

Ekkor pillantotta meg kiemelt helyen Tátrai Tibor Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenészünk ikonikus piros gitárjának klónját.

Megkérdezte az üzlet alkalmazottait, hogy miért van kiemelt helyen az a gitár? Az eladók elmesélték neki, hogy az a hangszer egy ikonikus magyar zenész eszközének a kópiája. Ennek hallatán kapott az alkalmon, hogy kipróbálja, hogy szólhat egy magyar blues- és rockzenész játékszere.

A bolt dolgozói készítettek is képet, amit később Tátrai Tibornak is elküldtek. A magyar gitáros pedig a napokban büszkén osztotta meg a fotót a közösségi oldalán.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás