RETRO RÁDIÓ

Részleteket árult el álomesküvőjéről a Dancing with the Stars sztárja – nem akárki kapta el a menyasszonyi csokrot





A Dancing with the Stars táncosának szombaton volt az esküvője, amit igazán különleges helyszínre terveztek kedvesével. A szerelmesek még nem tudják, mikor és hova mennek nászútra, hamarosan azonban ezt is kitalálják.



Megosztás
Szerző: Cs.G
Létrehozva: 2023.01.16.
Módosítva: 2023.01.16.
Baranya Dávid esküvő Dancing with the stars

Baranya Dávid, a Dancing with the Stars táncosa a hétvégén elvette feleségül szerelmét, dr. Nagy Patríciát. A köztudatban igen szokatlan a januári esküvő, de Dávidék szerettek volna egy csavart tenni a számukra különleges napba.

Nagyon boldogok vagyunk, amikor elkezdtük szervezni, szerettük volna, hogy ne legyen szokványos, így esett január 14-re a választásunk

 – kezdte a Metropolnak a táncos.

Dávid és Patrícia a hétvégén kötötte össze az életét  Fotó: Saját

Szerencséjükre az időjárás is velük volt, ugyanis az előtte és utána lévő napon esős és borongós volt az idő, a nagy napon viszont még kis időre a nap is kisütött, így nagyon hideg sem volt a kinti ceremónián.

„A helyszín is különleges volt, mert egy régi gyárépületben tartottuk. Sokan biztos furcsállták, mikor megérkeztek, de amikor felértek a csodásan feldíszített terembe, teljesen elképedtek” – emlékezett vissza örömmel Baranya Dávid.

Különleges helyszínen mondták ki a boldogító igent 

Az ifjú párnak tervezett szándéka volt, hogy ilyen városi környezetben esküdjenek. A teraszon tartott ceremónián nagy hangsúlyt kapott a téglafal, ami szintén különleges eleme volt a esküvőnek.

A ceremónia után sok vendég mondogatta, hogy arról a bizonyos téglafalról Manchester, Berlin vagy New York jutott eszébe. A násznép között ott volt Détár Enikő is, akivel a Dancing with the Stars első évada óta nagyon szoros barátságot ápolunk. Külön öröm volt, hogy meglepetésként még énekelt is nekünk

– mesélte mosolyogva Dávid.

De nemcsak a színésznő volt jelen, hanem Mikes Anna is, ráadásul ő kapta el a menyasszonyi csokrot. Így a hagyomány szerint ő lesz a következő, aki megházasodik. Dávidék még azt is elárulták a Metropolnak, hogy a nászút még várat magára.

„Sajnos még sem a dátum, sem a helyszín nincsen meg. Az biztos, hogy megyünk, de a helyszínek listáját még le kell szűkíteni” – nevetett.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás