Szorcsik Viki továbbra is hallgat a botrányról, nem kér bocsánatot Mischinger Pétertől





Egyelőre nem érkezett válasz Mischinger Péter nyílt levelére Szorcsik Viki részéről. A színésznőt az egykori exatlonos a Bors tegnapi számában közölt nyílt levelében szólította fel, hogy tisztázza az összes, szerinte becsületsértő rágalmat, amivel megvádolta őt a kamerák előtt és egyéb fórumokon, különben jogi útra tereli az ügyet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
botrány Farm VIP Szorcsik Viktória

Óriási vihart kavart a minap Mischinger Péter levele, melyben Szorcsik Viktóriát arra szólította fel, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot. Az ok nem más, mint a színésznőnek a Farm VIP kamerái előtt és egyéb fórumokon tett, Péter szerint becsületsértő rágalmai. Péter az ügyvédjével folytatott egyeztetés után azt is nyilvánosságra hozta, hogy több sorstársa is megkereste, akiket szintén alaptalanul vádoltak meg erőszakos viselkedéssel.

Mischinger Péter a Farm VIP-ben
A kommentelők túlnyomó többsége Mischinger Péternek ad igazat Fotó: Bors

Kellemetlen helyzet

Az effajta támadások áldozatai sokat vesztettek, és Péter is kellemetlen helyzetbe került a munkahelyén, ugyanis egy olyan cég középvezetője, mely hitvallásának tekinti, hogy elhatárolódjon mindennemű erőszaktól.

Az egykori exatlonos nyílt levelét lapunk közölte, mely hatalmas felháborodást váltott ki az olvasók között. A kommentelők döntő többsége Péter mellé állt.

„Petikém, ne várd…”

Peti minden szavával egyetértek! A »művésznő« védekezése pedig nevetséges! Még hogy olyan emberek ítélik meg, akik nem is tudják, hogy milyen valójában! Röhej! Közszereplő. Az alapján ítélik meg, amit mutat a médiában! Az pedig, amit ebben az esetben mutatott – elvileg ez ő valójában, hiszen nem szerepet játszott, saját magát alakította. Azt hiszem, sokunknál leírta magát

– írta valaki Péter posztja alatt, de voltak, akik arra biztatták, hogy ne várjon a bocsánatra, terelje jogi útra a dolgot.

Petikém, ne várd, hogy ez a nő bocsánatot kérjen tőled, tereld jogi útra a dolgot!

 

Döbbenet volt, amit Viki megengedett magának a műsorban. Üvöltözve kérte ki magának a stílust, amit valójában ő maga mutatott adásról adásra, a testi épség veszélyeztetését a husáng eldobásával, amit szintén ő tett, annyi esze nem volt, hogy tudja, a kamera mindent vesz, és utólag bizonyít?! Ezek után még ő fél? Jogos lenne a per, erre egy bocsánatkérés túl kevés…

Szorcsik Viki
Sem közösségi oldalán, sem a Borsnak nem adott választ a színésznő Fotó: Bors

Viki feldúlt, de nem beszél

Míg a nézők egy emberként állnak ki Péter mellett, addig az ügy másik érintettje hallgat. Sokan abban reménykedtek, hogy a válasz gyorsan fog érkezni, azonban a színésznő sem a közösségi oldalán, sem pedig a Borson keresztül nem kívánt válaszolni. Feldúltan közölte, hogy az ügyben nem nyilatkozik, a hangjából egy pillanatig sem tükröződött a nyugalom.

Az, hogy vajon meddig fajul mindez a két sztár között, nem lehet tudni, azonban Péter egyértelműen fogalmazott, mire számíthat a színésznő, ha a jövőben is a hallgatás mellett dönt.





 





Ezeket olvastad már?
Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás