Nincs vége Amber Heard számonkérésének! Ismét beperelték a színésznőt





Miután Johnny Depp ellen elveszítette a rágalmazási perét, milliókkal tartozik a színésznő. Most azonban korábbi csapata is beperelte őt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.12.
bírósági ügy

Hollywood legmocskosabb pere, amelyben Amber Heard perelte Johnny Deppet bántalmazásért, a színész pedig exnejét rágalmazásért és becsületsértésért, véget ért. Johnny Depp nyerte meg az ügyet, a bíróság ugyanis kimondta, hogy a feleség minden vádpontban bűnös, és az, hogy férje bántalmazta őt, nem nyert bizonyítást.

Johnny Depp végül megnyerte a pert Amber Heard ellen, így újra egyenesbe jöhet az élete Fotó: POOL /AFP/Jim Watson

Az ügy végére azonban továbbra sem került pont, ugyanis Amber Heard 2018-ban felfogadott egy biztosítótársaságot, akik egészen 2019 júliusáig biztosították a színésznőt. A színésznő a most elveszített peréből származó 8,35 millió dolláros kártérítést az exférje felé a társasággal szeretné kifizettetni. Heardnek ugyanis egymillió dolláros felelősségbiztosítása volt a New York Marine and General Insurance Co. nevű cégnél. A társaságnál kötött biztosítása alapvetően mindenféle jogellenes magatartásra kiterjedne, így a rágalmazásra is, azonban a kaliforniai törvények szerint csak akkor terhelhető a felelősség a biztosítótársaságra, ha a személy, akit biztosítottak, nem szándékosan követte el a jogellenes magatartást. Mint a tárgyalás során bizonyítást nyert, Amber Heard szándékosan követte el, így a cég mindent megtesz, hogy letolja magáról a felelősséget.

Múlt hét pénteken pert indított a cég a színésznő ellen, amivel 3 dologra szeretnék kötelezni Amber Heardöt – írja a Cinemablend.com.

  • Az első, hogy fel kell mentenie magát a korábbi cége felelőssége alól a rágalmazási perben.
  • A második, hogy ne nekik kelljen kifizetniük a per költségeit.
  • A harmadik pedig, hogy Amber Heard álljon el attól az ötletétől, hogy fellebbez az ítélet ellen, és akkor nem kell további peres költségeket fizetniük.
  • Amber Heard perének még nincsen vége, most régi csapatával kell hadakoznia Fotó: POOL /AFP/Jim LO SCALZO

    A cég biztosította Amber Heardöt, amikor exférje, Johnny Depp 2019 márciusában beadta a rágalmazási pert volt házastársa ellen, valamint akkor is, amikor 2018-ban az elhíresült Washington Post-i interjúját adta a színésznő, amiben arra utalt, hogy bántalmazás áldozata volt. Ezzel szemben olyan dolgok derültek ki a színésznőről, mint például az, hogy beleszékelt férje ágyrészébe.

    Amber Heardöt még az ág is húzza, ugyanis nem elég, hogy ki kell fizetnie a több millió dolláros per költségeit, még állítólag fizetési nehézségei is vannak, és az FBI is nyomoz ellene. Ehhez jön most az újabb per, valamint az, hogy sajtóértesülések szerint még az Aquamen második részéből is kirakják, sőt a karriere is rámehet a bíróságon történt hazugságai miatt.

    Azonban bulvárfotók készültek róla, hogy ahhoz képest, hogy „szegénynek” vallja magát a színésznő, magánrepülővel jár, és a sivatag közepén egy luxusházban tölti az idejét.

    Johnny Depp rajongói végig kitartottak a színész mellett és rengetegen a támogatásukról biztosították Fotó: Getty Images

    Eközben Johnny Depp karrierje újra sínre kerül, ugyanis rögtön felkeresték egy filmszereppel az ítélethirdetés után, ő fogja eljátszani XV. Lajos francia királyt a La Favorite című alkotásban. Ráadásul a Disney is szeretné elérni, hogy újra magára öltse Jack Sparrow kalóz karakterét. Emellett zenészként is újra színpadra állt Johnny Depp.





    Ezeket olvastad már?
    Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

    Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

    Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

    Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

    Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

    Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

    Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

    Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás