Gábor Zsazsa özvegye 78 évesen akar utódot nemzeni





Frédéric von Anhalt hercegnek szigorú elképzelései vannak arról, hogy hol és milyen nővel jönne össze szívesen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.06.
családalapítás

Özvegyként tengeti hétköznapjait a 78 éves Frédéric von Anhalt herceg, mióta Gábor Zsazsa örökre lehunyta szemét. A herceg azonban egy német magazinnak elárulta, most már készen áll az ismerkedésre és szívesen nemzene még egy utódot, egy német nőnek – szúrta ki a Ripost.

34 évig voltak házasok, Frédéric mondott beszédet felesége temetésén – MTI/Mohai Balázs

„Sokat szórakozom, a volt feleségem nem akarta volna, hogy magányos maradjak a halála után” – kezdte Frédéric – „Imádok partikat rendezni, jókat enni és inni, közben pedig ismerkedni hölgyekkel. Igen, sokszor kapok ajánlatokat, naponta többször is, viszont csak akkor házasodnék újra, hogy ha találnék egy különleges NÉMET nőt.”

A herceg már nem bízza a véletlenre, szigorúan német hölgyre vágyik, sőt ő maga is hazaköltözik a tengerentúlról szülőhazájába.

„Szeretnék visszaköltözni Németországba, a hazámban érzem a legjobban magamat. Azt viszont még nem döntöttem el, hogy Hamburg vagy München lesz a végállomás” – tette hozzá a férfi.

Gábor Zsazsa és férje, Frédérick von Anhalt hercege (Photo by WADE BYARS / AFP)

Saját utódot szeretne nemzeni

A hercegnek három adoptált fia is van, az egyikőjük, Kevin, például Til Schweiger színészlegenda lányával, Lunával van együtt. Viszont saját vér szerinti örököse még nincsen.

„Nem vágyom nagyon fiatal nőre. Akár lehet 30-35 éves is, a fontos csak az, hogy szülőképes korban legyen, és szívesen akarjon apává tenni engem. Ha lesz is még esküvőnk, az nem a szerelemről fog szólni, én kizárólag a feleségemet szerettem. A ceremónia az én számomra már csak azért fontos, hogy legyen valaki, aki ápol és törődik velem. Aki ott lesz, ha szükségem van valakire, és mellettem hajtja álomra a fejét. A végén pedig hívja a mentőket, hogy ha szívinfarktust kapnék” – zárta sorait a herceg.





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás