Csuti lerántotta a leplet, így ismerte meg új szerelmét





Nagyon úgy tűnik, hogy Csuti egy életre megtanulta a leckét, új kapcsolatát féltve őrzi a nyilvánosság előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.16.
szerelem

Szabó András Csuti a Story magazinnak mesélt arról, hogy hogyan is talált rá az új szerelem. Csuti korábban már beszélt új kedveséről, aki akkor elmondta, hogy imádnak együtt utazgatni és már rengeteg helyen megfordultak.

Csuti elárulta, hogy ismerte meg Reginát

„Reginával igyekszünk inkább egymásra fókuszálni, befelé figyelni, és nem kifelé élni. […] Megtanultam a leckét, és nem tenném kockára a magánéletemet” – árulta el a Storynak Szabó András.

Az üzletembernek és kedvesének komoly terveik vannak egymással, de semmit nem szeretnének elsietni.

„Az igazság az, hogy egy edzőteremben ismerkedtünk meg Reginával. Már többször láttam őt a konditeremben, ráadásul a személyi trénerét is ismerem, úgyhogy egyik alkalommal odamentem hozzájuk, és elkezdtem az edzőjével beszélgetni. Jó alibinek bizonyult, hogy Regina közelébe férkőzzek, azt azonban magam sem gondoltam, hogy a nap hátralévő részét együtt fogjuk tölteni” – mesélte megismerkedésükről Szabó András. Az edző kiszúrta a két fiatal között az izzást, ezért edzés után mindkettőjüket felhívta a lakásába.

„Meginvitált minket egy vacsorára, majd elkezdtünk xboxozni, borozgatni, beszélgetni, végül felajánlottam Reginának, hogy hazakísérem” – mondta Csuti.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás