Könnyek között vallotta be Amber Heard, hogy exférje egy vodkásüveggel szexuálisan bántalmazta





A színésznő a tanúk padján sírva beszélt arról, hogy Johnny Depp egy italos üveggel bántalmazta őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.06.
zaklatási botrány

Az állítólagos bántalmazás még 2015 márciusában történt a pár ausztráliai bérelt otthonában, ott ahol a Karib-tenger kalózai ötödik részének forgatása közben laktak. Ez az eset ugyanakkor történt, amikor Johnny Depp ujját levágták, a színész korábban azt mondta, hogy a forgatáson rácsapódott egy ajtó, majd később azt állította, felesége csapott rá egy vodkásüveggel, amely összetört.

Egy évig volt házas Johnny Depp és Amber Heard Fotó: AFP

Amber Heard sírva mesélt arról, hogy a exférje hogyan bántalmazta őt szexuálisan – írja a Daily Mail.

„Elhajította a nagy üveget, ami érintkezett a kezemmel, és mindenhol összetört. Aztán lenéztem, és rájöttem, hogy az ujjam hegyét levágták” – mondta Johnny Depp az esetről.

A színésznő azonban most azt vallotta, hogy nem látta, hogy Depp ujjhegyét bármi levágta volna. Majd Amber Heard részletesen elmesélte, hogy hogyan történt a bántalmazás.

Egy bizonyos ponton rajtam van, és azt kiabálja, hogy utállak, tönkretetted a király életemet” – vallotta Heard, miközben féktelenül zokogott.

„A pulton vagyok, ő a nyakamnál fogva tartott, és rajtam volt. A szemébe nézek, és többé nem látom. Nem ő volt, hanem fekete. Életemben nem féltem még ennyire. Engem nézett. Megpróbáltam eljutni hozzá, valahogy azt mondani, hogy én vagyok az. Próbálok eljutni Johnnyhoz” – mondta a színésznő majd brutális részletekkel folytatta.

„A fejem a rúd hátuljához csapódott, és nem kaptam levegőt. Emlékszem, próbáltam felkelni, hogy elmondjam neki, hogy nagyon bánt, nem kaptam levegőt. Nem tudtam bejutni hozzá. Nem tudtam felkelni” – mesélte.

Zokogva mesélte a szexuális zaklatás részleteit Amber Heard

Ezen a ponton Heardet elárasztották az érzelmek.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy hanyatt fekszem a bárpulton, és egy kék fényt bámulok. A hátam a pulton volt. Majd azt hittem, hogy megütött. Éreztem ezt a nyomást a szeméremcsontomon, és éreztem, hogy mozog a karja. Úgy tűnt, mintha megütött volna” – mondta a színésznő.

Nem emlékszem, mit mondtam, csak arra emlékszem, hogy mozdulatlan maradtam, egyszerűen nem mertem megmozdulni. Emlékszem, körbenéztem a szobában, láttam az összes törött üveget, és azért sem akartam megmozdulni, mert nem tudtam, hogy az üveg, ami bennem volt, eltört-e” – mesélte zokogva Heard.

„Nem éreztem fájdalmat, nem éreztem semmit. Emlékszem, azt gondoltam, hogy menjen el, és ne törjön el az üveg. Ezután csak arra emlékszem, hogy a fürdőszobában vagyok és remegek, majd elvesztettem az uralmat a hólyagom felett. Teljes testemmel remegtem, majd rengeteg vér lepte el a padlót” – mondta zokogva Johnny Depp exfelesége.

 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás