Morbid részletek: a szakács találta meg Johnny Depp levágott ujját

Folyamatos a sárdobálás a tárgyalóteremben Amber Heard és Johnny Depp válópere közben. A legutóbbi tárgyaláson a színész levágott ujjának ügye került terítékre.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.19.
erőszak

Már régóta tart Amber Heard és Johnny Depp válópere, és minden egyes tárgyaláson egyre több megdöbbentő részlet derül ki róluk. A feleség családon belüli erőszakkal és alkoholproblémákkal vádolja a színészt, de a tanúk meghallgatása után egyre inkább úgy tűnik, hogy Heard is bántalmazta Deppet és nem csak fordítva. A legutóbbi tárgyaláson többek között azt az esetet tárták fel részleteiben, amikor Depp elveszítette az egyik ujját – írja a Variety.

A Deppet 2015-ben ellátó orvos, David Kippert tanúvallomása szerint megtisztította a levágott ujj helyén a sebet, majd a személyzettel együtt keresni kezdték magát az ujjat. Az orvos elmondta, hogy a földet üvegszilánkok borították, és végül Depp szakácsa találta meg a hiányzó testrészt a konyhában. Ezzel szemben Debbie Lloyd, a szálláshely menedzsere azt állítja, ő találta meg az ujjat és máris száguldott vele a kórházba, hogy vissza tudják varrni.

Az orvos azt is elmondta, Heard zaklatott volt, de nem látott rajta sérülést.

Depp korábban még meg akarta védeni a feleségét és azt hazudta, hogy a forgatáson rácsapódott egy ajtó, majd később azt állította, felesége csapott rá egy vodkásüveggel, amely összetört. A színésznő ügyvédei állítják, maga Depp vágta le saját az ujját.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás