Sokkoló, amit a magyar énekes mondott: „Egy olyan pad szélén álltam, ahonnan csak zuhanni lehetett”





Zámbó Krisztián felfedte élete legnehezebb időszakát és azt, hogy kinek köszönheti, hogy kilábalt a kilátástalan helyzetből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.06.
vallomás

Zámbó Krisztián élete legnehezebb napjairól mesélt Lajtai Katinak, a TV2 Sztárban Sztár show-műsorának kapcsán. Elárulta, egyetlen embernek köszönheti, hogy kijött a mélyből. Szerelme, Zsuzsika megismerése előtt magába volt zuhanva az őt ért tragédiák következtében. „Egy olyan pad szélén álltam, ahonnan csak zuhanni lehetett” – mondta. Zsuzsika felbukkanása, az ő szeretete és elfogadása rántotta ki ebből a helyzetből. Mintegy vallomásként elárulta, hogy az ő megjelenése töltötte meg élettel otthonát és őt magát is.

Zsuzsikával hosszú évek óta alkotnak egy párt, és bár a múltban többször is zátonyra futott a kapcsolatuk, végül mindig visszataláltak egymáshoz, mostanra pedig teljesen összecsiszolódtak. Krisztián életének legnagyobb tragédiája apja elvesztése, ebből segítette ki őt párja. Több mint 20 éve már annak, mindössze 45 éves korában elhunyt Zámbó Jimmy. Neki köszönhetően Krisztiánt kicsi kora óta az éneklés szeretete veszi körül, már fiatalon érezte, ő is erre a pályára szeretne lépni. A Sztárban Sztár nyolcadik szériájának versenyzői között szerepel Krisztián is, aki hétről hétre egyre szórakoztatóbb produkciókkal nyűgözi le a közönséget.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás