Zámbó Krisztián teljesen összetört a kritikáktól

Sokan, köztük a zsűritagok is kritizálták Zámbó Krisztiánt azzal, hogy ő csak egy viccfaktor a műsorban, és hangja sincs igazán. Az énekes teljesen maga alatt van. Nem tudta még feldolgozni az őt ért támadásokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.01.
kritika

A TV2 Sztárban Sztár színpadán Zámbó Krisztiánnak a Right Said Fred énekesét kellett alakítani: szexi külsőbe bújva énekelt saját vonzóságáról. A műsorszám után Papp Szabi igyekezett burkoltan megfogalmazni a véleményét Krisztián énekhangjával kapcsolatban – írja a Bors.

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Nagyon szórakoztató volt, de éneklésügyileg annyira azért nem sikerült – kritizálta a zsűritag a produkciót, de ez még csak a jéghegy csúcsa volt. Mikor tegnap újságírónk rá akart kérdezni az énekesnél, mit gondol a kritikákról, tiszteletteljesen visszautasította megkeresésünket, mert nem tudta még feldolgozni azokat. Krisztián kapott hideget-meleget a közösségi oldalakon a hozzászólóktól is, pedig ő csupán szórakoztatni szeretett volna a Sztárban Sztár-os produkciójával.

Megesik, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy azt elterveztük. Krisztiánnal sajnos vasárnap este ez történt meg, de reméljük, ez nem szegi kedvét, és ugyanolyan odaadással és lelkesedéssel vág neki a következő hét megpróbáltatásainak, mint ahogy azt eddig is tette – számolt be a Bors.

Kérem, higgyetek bennem, mint eddig! Nem okozok csalódást – kérte rajongóitól Zámbó Krisztián a közösségi oldalán, aki a következő héten Meat Loaf-ként bizonyíthatja majd a gyűlölködőknek, milyen fából is faragták őt.

Péterffy Lili: Sajnálom Emiliót!

A nézők végül Péterffy Lili és Emilió között sorsolták ki a kiesőt. Az énekesnő mindenkinek nagyon megköszönte, hogy támogatták és továbbjuttatták őt.

Nagyon féltem. Remegett a lábam a stúdióban, amikor Emilióval már csak ketten álltunk ott. Nagyon sajnálom Emiliót, hogy kiesett, de a nézőknek hihetetlenül hálás vagyok a szavazatokért. Igyekszem hozni a szintet a következő adásban is – könnyebbült meg az adás után Péterffy Lili.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás