„Neked, aki a feleségem voltál” – Csuti Kulcsár Edinának is üzent nőnapon – Fotó!





„Köszönöm neked te, aki a feleségem voltál!” – írta megható posztjában Szabó András, amiben egyébként nem csak Edinához szólt a magyar sztár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.08.
vallomás

Csuti, azaz Szabó András sokakat meglepett, hiszen a nőnapi posztjában még egykori kedvesét, Kulcsár Edinát is köszöntötte. Sokan megértették volna, ha a sztár a jelenlegi helyzete miatt nem ünnepli a jeles napot, de ez nem így történt. Csuti a világ össze nőjéhez egyaránt szólt.

A kedves sorokból pedig még Edinát sem hagyhatta ki, ami még annak ismeretében is nagyon figyelmes, hogy nem saját szavaival tette. Csuti ugyanis Márai Sándor szavait idézte közösségi oldalán megosztott posztjában.

„Boldog nőnapot drága hölgyek! Engedjétek meg, hogy egy Márai Sándor idézettel éljek e csodás napon! »Köszönet a nőknek. Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. […] Köszönet a nőknek, köszönet«” – írta bejegyzésében András.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás