Galambos Lajos új életet akar kezdeni, a birtokát is eladja





A zenész nem sokat teketóriázott, máris meghirdette mocsai ingatlanait, egy prémiumingatlanokkal foglalkozó cégen keresztül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.07.
ingatlan eladás

A trombitaművész egykori otthona elképesztő áron kelhet majd el.

Korábban beszámoltunk, Galambos Lajos és Boglárka válása hangosan is zárulhatott volna, hiszen hatalmas vagyon sorsáról kellett megállapodniuk. Lajcsi azonban megkötötte az alkut: százmilliós értékben fizeti ki gyermekei anyját. Lajcsi már hozzá is fogott ahhoz, hogy felszabadítsa az ingatlanokban álló vagyonát.

A Blikk információi szerint a zenész egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget is megbízott azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára. Ám abban a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel. Mint írták, sem ár, sem bármi arra utaló jel nincs a hirdetésben, hogy egy igazi hírességtől veheti át a kulcsokat a szerencsés vásárló.

Egy ingatlanokkal foglalkozó szakértő szerint a mesés birtok 3,8-4,1 milliárd forintot is megérhet

„Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést. Ők is megértették, hogy a téglák és a ház nem lehet fontosabb az összetartásnál. Jelenleg négyen élünk itt és beláttuk, hatalmas nekünk ez a ház, itt akár hat másik család is elférne, nincs szükségünk rá” – árulta el a Blikknek Lajcsi.

„A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, háromszobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek, akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek” – tette hozzá Galambos Lajos.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás