Galambos Lajos a válás után máris árulja kincseket érő ingatlanait





Galambos Lajos és Boglárka válása hangosan is zárulhatott volna, hiszen hatalmas vagyon sorsáról kellett megállapodniuk. Lajcsi azonban megkötötte az alkut: százmilliós értékben fizeti ki gyermekei anyját. Lajcsi már hozzá is fogott ahhoz, hogy felszabadítsa az ingatlanokban álló vagyonát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.05.
válás

Alig néhány napja mondták ki Galambos Lajos és felesége, Boglárka huszonhárom éven át tartó házasságának végét, a trombitaművész máris hozzálátott a tetemes vagyon felosztásának. Úgy tűnik, szeretné minél hamarabb kifizetni a volt feleségének járó százmilliós részét, ugyanis máris elkezdte kiárulni a birtokát. Lajcsi a 3 milliárdot érő boldogasszonypusztai családi birtokát 2016-ban egyszer már meghirdette, de akkor nem talált vevőre. Tanulva a korábbi tapasztalatból, Lajcsi ezúttal szétdarabolva tette árusorba majorságát - írja a Bors.

A válás idején itt él a trombitás

A Bors először arra a hirdetésre bukkant rá, amiben Lajcsi azt a 400 méteres impozáns erdei kúriát mutatja be, amelybe saját bevallása szerint ő lakott, miután megromlott a házassága. Az ingatlan még 1904-ben az akkori Hercegprímás megrendelésére épült. A 6 szobás, 6 fürdőszobás házat 2018-ban teljeskörűen felújították és modernizálták. A 160 milliós vételár magába foglalja a villa berendezéseit is, vagyis a meseszép vintage és antik bútorokat is.

Privát tó, legelő, nádas

Galambos Lajos ezzel egy időben meghirdetett egy a birtokon álló másik ingatlant is, ami bár kevésbé impozáns, de méreténél és elrendezésénél fogva kiválóan alkalmas egy panzió kialakítására is. A 5 szobás, 6 fürdőszobás házért és a hozzá tartozó területért 60 millió forintot kér.

A harmadik meghirdetett ingatlan egy 36 hektáros halastó, nádas és legelő, melyek ugyan külön helyrajzi számon találhatóak, de csak egyben kívánja őket értékesíteni a tulajdonos, aki gyors megtérülést ígér a leendő befektetőnek, hiszen a terület az új rendezési terv szerint turisztikai besorolást kap hamarosan. Ezért a téte­lért 250 millió forintot kell kicsengetnie a leendő tulajdonosának.

Új életet akar kezdeni?

Ha mindegyik, most meghirdetett ingatlan vevőre talál, Lajcsi összesen 475 millió forintot szabadít fel ingatlanvagyonából, ami meglehetősen szép „búcsúpénznek” tűnik, már ha a teljes összeget Boglárkának szánja. Nem kizárt azonban, hogyha bírósági ügye lezárul, Lajos maga mögött hagyja minden fájdalmas emlékét, vagyis új életet kezdjen bárhol a világon, különös tekintettel arra, hogy 2015 óta tartó közműlopási és vesztegetési ügyére mindenki emlékezni fog, ameddig csak él.

A Bors kereste Galambos Lajost, hogy megtudják, pontosan miért döntött úgy, hogy darabokban dobja piacra a mocsai birtokot, de erre nem akart válaszolt, csupán szűkszavúan nyilatkozott.

Valóban a tulajdonomban álló ingatlanok hirdetéseit találták meg, de mást nem kívánok hozzátenni – zárta rövidre.





Ezeket olvastad már?
Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás