Siker: közel százezren nézték egyetlen nap alatt Bagi Iván internetes műsorát!

Elképesztő sikernek örvend Bagi Ivánék sorozatának legújabb része, amely az 1956. október 23-i eseményeket mutatja be. Ez azonban nem véletlen, hiszen direkt a fiatalabb korosztály számára érdekes és élvezhető formában jelenítik meg a magyar történelem legfontosabb eseményeit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.07.
Történelmi túra

Bagi Iván humorista és Duhonyi József producer a Sétatörténelem projekt megszületéséről, illetve annak céljáról meséltek nemrégiben a TV2 Mokka műsorában. Bagi Iván úgy gondolja, hogy a mai fiatalok elutasítanak mindent, ami kötelező, ezért igyekeznek humoros, pörgős videókat csinálni a magyar történelem legfontosabb eseményeiről, hogy meg tudják szólítani az ifjú korosztályt – számol be a Life1 Ivánék nagyon sikeres kisfilmjéről.

A legutóbbi Sétatörténelem kisfilm az október 23-i eseményeket dolgozta fel. Iván szerint, aki nem akar tanulni, de legalább ezt a 14 perces videót megnézi, már az is több a semminél. A videók érdekessége, hogy huszonéves srácok csinálják őket, a mai fiatalok látásmódjával.

„Itt vagyok én, aki hozza a humort, a Szép Bence ugye hozza a történelmet, meg azt, hogy ez szakmailag is rendben legyen és a srácok – akik meg csinálják – a fiatal korosztályt” – mondta Bagi Iván, akivel a Mokkában készült interjút itt tudod megnézni:

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás