RETRO RÁDIÓ

Tragédia: bipoláris volt a Love Island egykori műsorvezetője, végül önként vetett véget az életének





 Caroline Flacknél mindössze néhány héttel a tragikus öngyilkossága előtt bipoláris depressziót diagnosztizáltak. A tragikus hírt édesanyja közölte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.29.
Mentális egészség

A Love Island egykori műsorvezetőjét 40 évesen találták meg holtan londoni lakásában. Caroline azután szánta rá magát a végzetes döntésre, hogy megtudta: rendőrségi eljárás folyik ellene, amiért részegen veszekedett akkori barátjával, Lewis Burtonnal. Ennek fényében pedig kidobták egy jótékonysági rendezvényről.

Az édesanyja elmondása szerint lányával szörnyen bántak a médiában, törékeny és romló mentális egészségügyi állapotával mit sem törődve.

Nagyon fontos számomra, hogy Carrie életének utolsó néhány hónapja ne legyen beszennyezve. Ez tragikus, utálom, hogy a lányom emléke negatív legyen, mert ő nem volt negatív. Mindig a jót látta meg mindenben. Szórakoztató, kedves, vicces, szeretetteljes volt; mindig igyekezett jó példakép lenni, különösen a fiatal nők számára – azt szeretném, ha ezekről a dolgokról emlékeznének rá – mondta az édesanya lánya védelmében, majd hozzátette: Carrie sokáig szenvedett, de ezt soha nem mutatta ki, mert a kifelé forduló személyisége mindent elfedett. Főként boldog volt, vicces és zseniális. Csak voltak ezek a borzasztóan rossz időszakai – és nem sokan látták ezeket a rossz időszakokat.

Az egykori műsorvezető bipoláris zavarban szenvedett, ami egy olyan agyi rendellenesség, amely a hangulat és az energiaszint szokatlan és gyakran hirtelen változásait okozza. Pont az utolsó orvosi kezelésén jöttek rá, hogy mi lehet a baja.

Christine elismerte, hogy a lánya rettegett attól, hogy az emberek meglátják a sötét oldalát, és azt hiszik, hogy elmebeteg.

Nem volt tragikus, csodálatos élete volt, és én mérhetetlenül büszke vagyok rá – jelentette ki az édesanyja, Christine.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás