Meglepő dolgokat árult el a házaséletéről Till Attila





A tévés nem dől a kardjába, ha portörlésről vagy vasalásról van szó. Bevallása szerint nem a családfői szerepre pályázik, hanem az egyensúlyra!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.01.
A nap pasija

A családi munkamegosztásban hisz Till Attila. A népszerű műsorvezető férfiként is kiveszi a részét a ház körüli teendőkből, éppúgy, mint a gyereknevelésből – és ez teljesen természetes a számára! A Gondoskodni együtt kampányban éppen erre hívja fel a figyelmet.

Gyerekkoromban azt láttam, hogy ugyan megvoltak ezek a klasszikus női-férfi szerepek, de édesapámnak sem esett nehezére, mondjuk, főzni, és mindenkinek kellett például takarítania. A saját szobámat nekem kellett rendben tartanom – kezdte Tilla.

Munkamegosztásban hisz a műsorvezető (Fotó: BORS/Végh István)

A sztárapuka hisz a példamutatásban, hiszen a gyerekek azt veszik majd természetesnek, amit otthon láttak. Tilla kom­promisz­szum­kész annak érdekében, hogy működjön a háztartás, s minden és mindenki a helyén legyen.

Nem vagyok egy mintaapa, sem mintaférj, de nem értek egyet azzal, hogy a férfi hordja a nadrágot! A feleségem utál mosogatni, és a vasalás is problémás kérdés. Ezeket a feladatokat szívesen átveszem, nem csinálok ebből egókérdést... A mosáshoz viszont nem értek – mesélte a családapa, aki nem tagadja, hogy a feleségére, Krisztára valamivel több feladat hárul. – Azért mégis a feleségem az, aki mindenre odafigyel. Szerintem ez is egy komoly munka. Az anyukák sokszor több feladatot vállalnak – vallotta be a TV2 műsorvezetője a csütörtökön megjelenő Hot! magazinnak.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás