Sokkoló levél került elő: Károly előre kitervelte Diana halálos autóbalesetét?

Diana hercegnő halálának körülményeit máig titkos részletek övezik. Egy rejtélyes üzenet miatt Károly herceget is kihallgatták a tragédia után.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
nyomok tragédia levél kihallgatás diana hercegnő autóbaleset Károly herceg

A Scotland Yard korábbi vezetője, Lord Stevens beszélt arról, hogy a rendőrség Károly herceget is felkereste a baleset után. Erre azért került sor, mert Diana két évvel a halála előtt felkavaró levelet írt inasának, Paul Burrelnek.

(Fotó: Getty Images)

Az üzenetben Tiggyként említett nő gyermekei akkori dadusa volt. Diana arról írt, hogy élete veszélyes időszakát éli – írja az insider.com. Úgy gondolta, férje balesetet tervez az autójával, méghozzá végzeteset, hogy együtt lehessen Tiggy-vel. Diana tehát megjósolta halálát, és nem is igazán Kamillára volt féltékeny. Úgy vélte, Károly őt is csak kihasználja céljai eléréséhez.

Stevens a nyomozás során szemtanúként hallgatta ki Károlyt, aki nem tudott semmit a baljós üzenetről. Bár sokan úgy vélték, a hercegnek érdekében állt eltenni láb alól Dianát, a nyomozás eredményei viszont kiderítették, hogy nem megrendezett baleset történt.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás