Rettenetes éjszakán van túl Müller Péter, felesége is elkapta a koronavírust





A veszélyeztetett korosztályhoz tartozik az író és kedvese is. Őszintén meséltek arról, hogyan élték meg a betegséget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.21.
második hullám

Müller Péter Kossuth-díjas író és a felesége is elkapta a koronavírust – tudta meg a Ripost. Mindketten nyolcvanon felül vannak. Az író december 1-jén ünnepelte 84. születésnapját. Korábban egyébként Müller Péter korábban arról számolt be, hogy nem fél a járványtól.

„Köszönöm, jól vagyunk. Mi elkaptuk a vírust. Ági meg se rezdült, nekem volt egy rossz éjszakám, úgy éreztem, mintha hirtelen megöregedtem volna, aztán reggelre ez elmúlt. Boldogok vagyunk, hogy túl vagyunk rajta” - árulta el a lapnak Müller, aki azt is hozzátette, hogy nem ijedtek meg, hiszen minden instrukciót betartottak. Nyugalmának fő forrását az adta, tudta minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Sőt üzent is a járvánnyal, feszültséggel küzdő embereknek az ünnepi időszakban.

Fotó: Archív

„Akkor látsz bele Isten dramaturgiájába, amikor megöregszel. Visszamenőleg megérted az egésznek a logikáját. Istennél nagyobb dramaturg nincs! De hogy tragédiát ír-e vagy komédiát, azt csak ő tudja. Azt üzenem: ne félj, csak játszd el tisztességgel a szerepet, amit erre az életre vállaltál. Hogy amikor majd leteszed a jelmezt, letörlöd a sminket, örök éned azt mondhassa: jó játék volt” - mondta Müller Péter.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás