RETRO RÁDIÓ

Kiderült, Kabát Péter orgián mulatozott csapattársaival

Elképesztő szexuális kalandról rántotta le a leplet Kabát Péter a LifeTV-n pénteken este 10-kor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.22.
vallomás

Ma már tisztességes párkapcsolatban él, a fiatal éveiben azonban nem vetette meg a futó kalandokat Kabát Péter. A focistából lett médiaszemélyiség az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának felvételén teregette ki a hálószobatitkait - írja a lap.

Ez utóbbit illetően még Hajdú Pétert is sikerült annyira meghökkentenie, hogy ki is vetette az adásból, amikor az exfocista legbizarrabb szexuális élményéről mesélt. Fiatalabb korában ugyanis egy ártatlannak induló buli elképesztő módon végződött.

„Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal... Sorban álltunk…. Én kétszer” – árulta el nevetve Kabát Péter.

A focista hozzátette, hogy az aktus végén már sajnálta a lányt, aki mindössze azért vállalta be a sokak számára gyomorforgató orgiát, mert szerelmes volt abba a fiúba, aki rávette őt erre.

A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött” – mondta el Kabát, mire Hajdú felháborodott.

„Fú, mekkora paraszt lehetett az a pasi! Milyen beteg ez a csávó...!” – füstölgött a műsorvezető.

Boldog kapcsolatban él A fiatalkori duhajkodás után Kabát Péter mára lenyugodott. Az egykori focista kilenc éve él boldog kapcsolatban Róka Adrienne-nel, akivel sok hullámvölgyet éltek át, mégis kitartanak egymás mellett. Péter már el is jegyezte a kedvesét, és csak idő kérdése, hogy hivatalosan is megerősítsék a kapcsolatukat.

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás