Megdöbbentő kijelentés: Berki ma már tagadja a herevasalást!

Berki Krisztián őszintén vallott a rajta elvégzett plasztikai beavatkozásokról és azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben is kezelésbe vegyék a plasztikai sebészek. Az évekkel ezelőtt nagy port kavart herevasalás tényét azonban cáfolta.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.09.
Összezárva Hajdú Péterrel Hajdú Péter Berki Krisztián

Berki Krisztián a vendég az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma esti adásában, amelyben többek között arról is részletesen mesél, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át.

Voltam botoxon, a homlokomat csináltattam meg, de az sajnos már kiment, amit látni is, mert van már mimikám. Ezt szerintem évente kellene, de vagy elmegyek vagy nem. Töltettem már fel a szemem alatti részt is hialuronsavval, de a saját zsíroddal is fel tudják tölteni, ha van a hasadon„ – mondta nevetve a Life TV felvételén Berki, aki kifejtette Hajdú Péternek, hogy szerinte a műsorvezetőre is ráférne hasonló beavatkozás. Hajdú erre azonnal felajánlotta, hogy csináltassák meg együtt a ránctalanító kezelést, amire kezet is fogtak egymással. A beszélgetés során szóba került Berki ominózus herevasalása is, ám amikor Hajdú rákérdezett, mennyire fájt a beavatkozás, Berki meglepő dolgot mondott.

„Soha nem történt meg. Elmentem az orvoshoz herevasalásra és közölte, hogy nincs szükségem rá” - mondta a celeb.

Fotó: LIVE TV

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás