„Nem tettem volna ilyet” - kiborító döntést hozott Michael Schumacher lánya

Mindenki értetlenül áll a váratlan helyzet előtt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.22.
döntés Michael Schumacher esküvő házasság

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Michael Schumacher lánya, Gina-Marie és Ian Bethke összeházasodtak. A nagy napra egy mallorcai luxusvillában került sor, amelyen megjelent az F1-es legenda is, aki 11 évvel a síbalesete után először mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Michael Schumacher korábbi menedzsere kiakadt Gina-Marie döntése miatt / Fotó: AFP

Azonban a minap Gina-Mariet sok kritika érte, miután kiderült, hogy elhagyja a vezetéknevét. A döntés kapcsán a legendás pilóta egykori menedzsere megdöbbenésének adott hangot. A 82 éves Willi Webert, aki Schumacher mellett volt teljes pályafutása során, azonban nem hívták meg az esküvőre. 

Miért dobna el csak úgy egy ilyen nagyszerű nevet? Ezt nem értem! Egy ilyen nevet feladni. Ez egy márka. Az apjához kötődik. Én nem tettem volna ilyet. De ez az ő döntése!

- magyarázta Michael Schumacher korábbi menedzsere.

Gina-Marie a Facebook-profilján már Gina Bethke-ként szerepel. Azonban úgy tűnik, hogy a legendás autóversenyző lánya nem mindenhol változtatta meg a nevét. A 27 éves nő az Instagramján megtartotta a Schumacher vezetéknevet, míg állítólag a „Gina Schumacher Bethke” néven indult, amikor nemrég egy texasi lovasversenyen részt vett.

Willi Weber ugyan nem kapott meghívást Schumacher lányának esküvőjére, de hozzátette, hogy a nagy napon egészségügyi problémái miatt egyébként sem tudott volna ott lenni, ám sok boldogságot és minden jót kíván az ifjú párnak - számol be róla a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás