Újabb sztárcsapat jelentkezett Kerkez Milosért

Újabb angol sztárcsapat jelentkezett be a magyar labdarúgó-válogatott balhátvédjéért. Kerkez Milos az Arsenal radarjára is felkerült, a topcsapat pedig csomagban hozná el egy másik Bournemouth játékossal együtt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.10.15.
Kerkez Milos Bournemouth Arsenal átigazolás

Kerkez Milos tavaly nyáron az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bournemouthhoz igazolt, ahol első szezonjában 28 bajnoki jutott neki, Andoni Iraola vezetőedző leginkább a kezdőcsapatban számolt vele. Idén még fontosabb szereplője lett az együttesnek, a Premier League-ben eddig mind a hét találkozón az első perctől kezdve a pályán volt, ötöt végig is játszott. A még mindig csak 20 éves balhátvéd nemrég újabb sztárcsapat érdeklődését keltette fel.

Kerkez Milos
Kerkez Milos (labdával) az Arsenal kívánságlistáján is rajta van / Fotó: AFP

Az Arsenal balhátvédet keres, és záros határidőn belül szeretnék eladni a skót Kieran Tierney-t és az ukrán válogatott Olekszandr Zincsenkót. Utóbbi ugyan sokáig alapember volt az Arsenalban, azonban rengeteget sérült – az idei szezonban még pályára sem lépett - így Mikel Arteta nem tud rá építeni - írja az Origo.

Kerkez mellett csapattársa is az Arsenalhoz kerülhet

A CaughtOffside szerint az Arsenal két legyet ütne egy csapásra és Kerkez mellett a Bournemouth villámgyors szélsőjét, Antoine Semenyót is vinné. A két futballistáért összesen 80 millió eurót (32 milliárd forint) fizetne az előző szezonban ezüstérmes együttes.

Kerkez, amióta Angliában játszik, már a Chelsea, a Manchester United és a Liverpool érdeklődését is felkeltette. Értékét a Transfermarkt ugyan 20 millió euróra (8 milliárd forint) becsüli, ám fiatal kora, a PL-ben töltött tapasztalata, valamint a 21 válogatott meccse alaposan megdobja az értékét. Kerkez jelenleg sérüléssel bajlódik, kihagyta a magyar válogatott októberi Nemzetek Ligája összecsapásait is.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás