Világklasszissal verseng Marco Rossi felfedezettje

A Real Madrid mellett a Manchester United is lecsapna Alphonso Daviesre. Kerkez Milos is jelölt a Vörös Ördögök lyukas posztjára.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.09.25. 20:15
Módosítva: 2024.09.25. 21:29
Kerkez Milos Bournemouth Premier League Manchester United

Nem akármilyen névsorba került Kerkez Milos. A 20 éves létére már 21-szeres magyar válogatott balhátvédet – elsősorban a Bournemouth-ban nyújtott teljesítménye miatt – angol sztárklubok sorával boronálták össze: angol sajtóhírek szerint a Liverpool, a Chelsea és a Manchester United is mérlegeli a szerződtetését. Utóbbi csapatnál igazi nagyágyúkkal szerepel egy listán.

Kerkez (jobbra) remekül játszott Antony és a Manchester United ellen - csoda, hogy felfigyeltek rá?
Kerkez (jobbra) remekül játszott Antony és a Manchester United ellen - csoda, hogy felfigyeltek rá?   Fotó: AFP

A folyvást sérült Luke Shaw pótlására kipécézett Kerkezen kívül az MU kiszemeltjei közé tartozik például az amerikai válogatott Antonee Robinson (Fulham), a spanyol válogatott Miguel Gutiérrez (Girona), a szlovák válogatott Dávid Hancko – és a legnagyobb sztár, a Bayern Münchent erősítő kanadai válogatott Alphonso Davies. 

Kerkez annyibe kerülne, amennyit Davies ér?

A 23 éves, 55-szörös kanadai válogatott futballista értékét 50 millió euróra (20 milliárd forint) becsüli a mértékadó Transfermarkt portál.

A Bayernnel öt év alatt 13 rangos trófeát – köztük öt német bajnoki címet, Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot – nyert Daviest ugyanakkor többek között a Real Madrid is kerülgeti. Posztja egyik legjobbjának jövő nyáron lejár a müncheni szerződése, így – ha csak addig nem hosszabbítják meg – ingyen igazolható lesz, míg Kerkezért az angol lapok szerint 42 millió fontot (20 milliárd forint) is elkérne a Bournemouth.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás