Sztárklub pécézte ki Marco Rossi felfedezettjét, januárban összejöhet a nagy durranás

50 millió eurónyi pénzhegyet vár érte angol klubja? Kerkez Milos lapértesülés szerint a Manchester United januári nagy fogása lehet.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
Kerkez Milos Bournemouth Premier League Manchester United

Tavasszal már felmerült Kerkez Milos a Manchester United erősítései tervei között (nem csoda, csapata tán legjobbja volt az áprilisi 2-2-es döntetlenjük során), de a 20 éves balhátvéd nyáron maradt a Bournemouthban. A Premier League-középcsapattá silányult angol sztárklub, az MU januárban újabb rohamot indíthat érte – jelentette exkluzív információként a Givemesport.com.

Kerkez Milos (balra, Szoboszlai Dominik és Schäfer András mellett) továbbra is az MU egyik kiszemeltje
Kerkez Milos (balra, Szoboszlai Dominik és Schäfer András mellett) továbbra is az MU egyik kiszemeltje  Fotó: Kovács Péter/Nemzeti Sport

Az ifjú kora ellenére már 20-szoros magyar válogatott, a liverpooli Szoboszlai Dominik (75 millió euró – azaz 30 milliárd forint) mögött a második legmagasabb összegre (20 millió euró – 8 milliárd forint) focistánknak számító Kerkez a manchesteriek szűk listáján az egyik legesélyesebb

Rajta kívül a portál szerint csak az amerikai válogatott Antonee Robinson (Fulham) és kisebb eséllyel a francia utánpótlás-válogatott Bradley Locko (Brest) jöhet szóba, hogy Luke Shaw posztriválisának szerződtessék az Old Traffordra. A GMS úgy tudja, az MU illetékeseit egyre inkább aggasztják a 34-szeres angol válogatott balhátvéd sérülései, ezért továbbra is keresgélik a megfelelő pótlását. Az előző szezonban két részletben összesen 34 meccset kellett kihagynia, és csak 15 tétmeccsen 1180 percet tölthetett a pályán a Vörös Ördögöknél.

Kerkezért már 50 millió eurót vár a Bournemouth?

Kerkezről egyébként azt írják, hogy a Manchester United magyar kiszemeltjének fejlődését az Arsenal, a Chelsea, a Tottenham és az Aston Villa is figyeli.

Ezért – bár nyáron a Bournemouth még megtartotta –, klubja megítélése szerint az értéke már 50 millió euró, azaz 20 milliárd forint magasságába emelkedett.

A Premier League első három fordulója után egyébként a Bournemouth a 8., a Manchester United csak a 14. a tabellán. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás