„Könnyű kintről okoskodni" - reagált az újabb kudarcra a Fradi-legenda

A nemzetközi porondon elszenvedett vereségek után az NB I-ben is legyőzték a Ferencvárost. Aggasztó a zöld-fehérek helyzete vagy korai pánikolni?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.07. 19:00
Ferencváros Paks NB I

Vasárnap este Pakson megszakadt a Ferencváros labdarúgócsapatának remek sorozata, hat megnyert mérkőzés után először vesztett pontokat a bajnokságban, miután 3-1-re kikapott Pakson. Az eredmény azt jelenti, hogy az FTC az utóbbi négy tétmeccsén háromszor kikapott, így nem véletlen, hogy többen is a vészharangot kongatják. A Metropol a Fradi korábbi legendás játékosát, Szergej Kuznyecovot kérdezte a helyzetről. 

Fradi, Böde Dániel
Böde Dániel (jobbra) gólt szerzett egykori együttese ellen Fotó: Nemzeti Sport

- Amíg csütörtökön a Tottenham elleni Európa-liga meccsen a Fradi játékosai harcoltak, küzdöttek, egy pillanatra sem adták fel, addig Pakson ennek nyomait sem lehetet felfedezni. Ennek okait a szakmai stábnak kell kiderítenie és orvosolnia. Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy ilyen mély játékoskeret mellett, miként kaphatsz gólt szinte azonnal, a második percben? Aztán a második találatnál Böde tizenegy méterről, felugrás nélkül, két védő között bólintotta be a másodikat, hogy aztán a második félidőben - a szépítést követően - Tóth Barnabás első labdaérintése megadta a kegyelemdöfést. Sima vereség lett a vége, ez nem fér bele. Tudom, könnyű kintről okoskodni, de a Tottenham elleni meccset leszámítva eddig nem győztek meg a látottak - fogalmazott a 61 éves egykori kiváló labdarúgó.

Veresége ellenére az FTC maradt az élen, de csak jobb gólkülönbséggel, a Paks pedig visszaszerezte a forduló előtti harmadik helyét.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás