Küszöbön az átigazolás, tovább növelheti ázsióját Marco Rossi kulcsembere

Sérülés miatt hiányzott a magyar labdarúgó-válogatottból a Parma védője. Balogh Botond a hétvégén visszatérhet, és tovább növelheti ázsióját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.19.
Balogh Botond Parma átigazolás

Balogh Botond csapata, a Parma az újonc Como vendége lesz az olasz bajnokság 8. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A magyar válogatott védő ugyan kerettag volt, végül egy kisebb sérülés miatt sem a hollandok, sem a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen nem lépett pályára. A klubjában alapembernek számít, de nagy kérdés, hogy a sérülése után azonnal visszatérhet-e a kezdőcsapatba.

Balogh Botond
Balogh Botond (balra) kiváló játékot nyújt a Parmában Fotó: AFP

A kiváló magyar hátvéd menedzsere, Fülöp Ferenc a Metropolnak korábban elmondta, az Internazionale komolyan érdeklődik Balogh iránt.

"A két klub már felvette a kapcsolatot egymással. Az Internek szüksége lenne egy olyan védőre, aki olyan kiválóan fejel, mint Botond. Ha a két klub zöld ágra vergődik egymással, akkor jön el a mi menedzser-irodánk ideje, és kezdünk tárgyalni az adásvételről” - mondta a jelenlegi helyzetről Fülöp, vagyis Balogh a januári átigazolási időszakig tovább növelheti az ázsióját.

A magyar védő csapata, a Parma a szezon második bajnokiján bravúros győzelmet aratott az AC Milan ellen, azóta azonban nem tudott meccset nyerni. Eközben szombati riválisa, a Cesc Fabregas által irányította Como a legutóbbi három körben az Atalantát és Veronát is 3-2-re verte, majd kikapott a Napolitól. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás