Marco Rossi nem kertelt, mindent elmondott Sallai Roland döntéséről

Hátat fordított a topligának, és a török bajnokságba igazolt a magyar fociválogatott egyik legjobbja. Marco Rossi szövetségi kapitány is elmondta a véleményét Sallai Roland szerződésével kapcsolatban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
Marco Rossi Sallai Roland Galatasaray

Hat év után hagyta ott a német focibajnokságot, azaz egy topligát a magyar válogatott egyik legjobb focistája. Sallai Roland igazi sztárcsapathoz, a török Galatasaray együtteséhez igazolt. Azt viszont el kell ismerni, a török bajnokság közel sem olyan erős, mint a német. Vajon mennyiben szolgálja ez a támadó fejlődését? Török lapok egy illetékest kérdeztek meg, Marco Rossi szövetségi kapitány nyilatkozott a játékos döntéséről.

sallai roland marco rossi
Sallai Roland alapember Marco Rossi csapatában Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

A kapitány elmondta, tisztában volt vele, hogy Sallai váltani fog, s szerinte mindenképpen jól döntött.

– Roland ezzel a lépéssel fejlődik. Az öt európai topliga után a török bajnokság egyértelműen kiemelkedik. A színvonal folyamatosan emelkedik és nagyon jó játékosok érkeznek. Roland minden bizonnyal nagyszerűen választott. A legjobbkor érkezett a Galatasarayhoz – idézi a szakembert a Fanatik magazin.

Marco Rossi nem félti Sallait

A kapitány úgy véli, a csapatban hiába van rengeteg jó csatár, szélsőként Sallai kimondottan nagy erősítés lehet a Galatasaray együttesében.

A válogatottban a jobb szélen, a bal szélen és a csatár mögött is tudom használni, így biztosan a törökök is megtalálják majd a helyét

– véli Marco Rossi Sallai Roland jövőjével kapcsolatban. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás