Élő adásban sírta el magát a focista az Eb-n, percekig zokogott

Ilyet ritkán látni a focipályán. A hollandok labdarúgója, Joey Veerman elsírta magát az Európa-bajnokságon. Az osztrákok ellen már az első félidőben lecserélt középpályás nem bírt érzelmeivel, társai vigasztalták. Hollandia drága árat fizet azért, hogy csak csoportharmadikként jut tovább az Eb-n.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.26.
Hollandia nyolcaddöntő Foci EB foci Eb 2024

A három pontnál is többet vesztett Hollandia a labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A D jelű négyesben első, s az osztrákok elleni meccsig pozitív benyomást keltő narancsmezesek 3-2-re kikaptak a záráson. Az egész csapat csődöt mondott, de Joey Veerman volt az, akit már az első félidőben lecserélt Ronald Koeman vezetőedző. A középpályás már a pályán elsírta magát, aztán a kispadon folytatódott a dráma.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group D Netherlands v Austria
Veerman sokat hibázott, a 35. percben hozták le / Fotó: AFP

Ronald Koeman szövetségi kapitány bírálta, ugyanakkor bátorította is játékosát a meccs után.

Nagy szükségünk van rá, hiszen ő passzol legpontosabban a középpályán. Ehhez képest rengeteg labdát eladott. Nincs vele baj, legközelebb jobb lesz

– mondta Koeman Vermaanról, akit a kispadon is vett a kamera.

Hollandia végül csak harmadik helyen jutott tovább, s drága árat fizet a kudarcért. A nyolcaddöntőben Anglia vagy az E csoport nyertese vár rájuk. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás