Tárgyalás a manchesteri sztárklubbal: Lőw Zsolt főnöke meglepő döntésre jutott

Thomas Tuchel magyar jobbkeze is pihen a következő munkáig? Lőw Zsolt jövőjét is befolyásolhatja, hogy a német sztáredző kikosarazta az Manchester Unitedet.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.06.10.
Thomas Tuchel lőw zsolt Bayern München sportfogadás Manchester United

Hetek-hónapok óta arról szóltak a hírek, hogy Thomas Tuchel lehet a Manchester United következő vezetőedzője. A 2018 óta magyar jobbkezével, Lőw Zsolttal együtt dolgozó német futballedző sajtóhírek szerint Monacóban tárgyalt is a Sir Jim Ratcliffe-fel, az angol sztárklub tulajdonosával. Tuchel mégis sokakat meglepő döntésre jutott: visszautasította a kecsegtető ajánlatot.

Lőw Zsolt (balra) főnök, Thomas Tuchel nyáron nem vállal új munkát?
Lőw Zsolt (balra) főnök, Thomas Tuchel nyáron nem vállal új munkát?         Fotó: Jean Catuffe / Getty Images

A Premier League tabelláján csak a 8. helyen végzett MU holland edzője, Erik ten Hag annak ellenére került a leváltás szélére, hogy csapata az FA Kupa megnyerésével kozmetikázta a szezont. A mindig jól értesült olasz transzferguru, Fabrizio Romano azonban úgy tudja: a helyére rég kiszemelt német sztáredző egyelőre pihenni akar, és idén nyáron nem vállal munkát.

Tuchel előbb a Paris Saint-Germainnél (2018-20), majd a Chelsea-nél (2021-22) és a Bayern Münchennél (2023-24) dolgozott együtt magyar másodedzőjével, Lőw Zsolttal, akinek másfél évtizede még a trénere volt Mainzban. Kollégákként 10 trófeát nyertek fenti klubjaikkal, köztük francia (2019, 2020) és német (2023) bajnoki címeket, illetve Bajnokok Ligáját és Klubvilágbajnokságot (2021) is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás