Szoboszlai sokkolta az angolokat, az álluk is leesett tőle – videó

Szoboszlai Dominik egy éve játszik a Liverpoolban, és egyre nagyobb sztárrá válik Angliában. Nemrég egy focis kihívásos videóban szerepelt két híres angol youtuberrel, akik teljesen ledöbbentek a technikáján.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.20.
Szoboszlai Dominik Youtube Liverpool Yung Filly kihívás

Szoboszlai Dominik tavaly nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) került a Liverpoolba. Az őszi szezonja nagyszerűen sikerült, ellenben tavasszal visszaesett a formája. Jelenleg a magyar labdarúgó-válogatottat csapatkapitányként vezeti az Európa-bajnokságon, nála fiatalabb cséká még nem volt a kontinenstornák történetében. Népszerűsége egyre nagyobb, ennek köszönhetően nemrég a közel egymillió feliratkozóval bíró Pro: Direct Soccer csatornáján vendégszerepelt.

Szoboszlai (jobbra) lefutotta a szintén a leggyorsabb PL-csapatba került Netót is
Szoboszlai egyre nagyobb sztár Angliában Fotó: AFP

Szoboszlai két youtuberrel, Angry Ginge-el (593 ezer feliratkozó)és Yung Fillyvel (1,78 millió feliratkozó) teljesített három focival kapcsolatos kihívást. Első körben a labdaátvétel következett, ahol Szoboszlai szorosan, de győzni tudott. Egészen hihetetlen képességeit aztán az öt lövéses sorozatában mutatta meg, ahol mind az öt alkalommal könnyedén be tudott találni.

Hagyd el a pályát kapus, csak menj; Őrület. Dom, a technikád csodálatos. Egészen lenyűgöző volt ezt nézni

 – dicsérték Fillyék Szoboszlait. Az utolsó kihívásban tizenegyest, egy az egy elleni szituációt, egy érintéses, végül pedig egy kapáslövést kellett megoldani. A Liverpool középpályása egyedül az egy az egyet hibázta el, társai viszont már többször gondba kerültek, így ezt a feladatot is ő abszolválta a legjobban.

A videót egy nap alatt már több mint 400 ezren látták, a kommentek pedig dicsérik Szoboszlai pozitív személyiségét és technikai képességeit.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás