"Rossi összekapja a brigádot és azt mondja..." - üzentek a budapesti szurkolók - Videó

A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-es vereséget szenvedett Svájc ellen az első Európa-bajnoki csoportmeccsén. A margitszigeti Kristály Színtéren jelentős létszámú szurkolótábor jött össze, akik a zakó ellenére is optimisták maradtak a folytatásra nézve.



Megosztás
Szerző: Forgács Milán
Létrehozva: 2024.06.16.
Svájc Kristály Színtér foci Eb 2024 magyar válogatott Marco Rossi

Pocsékul kezdte a labdarúgó Európa-bajnokságot a magyar válogatott, amely az első félidőben már 2-0-s hátrányban volt Svájc ellen. A második játékrészre javult a játék képe, Varga Barnabás révén a szépítés is sikerült, de a hajrában egy újabb hiba után kialakult a 3-1-es végeredmény. 

MK__4574
Itthonról is szurkoltak a csapatnak Fotó: Mate Krisztian

Szerte az országban a magyarok különböző kivetítőkön követték az első összecsapást. Lapunk a margitszigeti Kristály Színtérre látogatott el, ahol a szurkolók bár csalódottak voltak a végeredmény miatt, igyekeztek optimisták maradni a következő, Németország elleni összecsapásra (június 19, 18:00). "Ez egy jó tanulópénz volt, aztán Marco Rossi összekapja a brigádot és azt mondja, hogy "Andiamo mia amiche (Gyerünk barátaim - a szerk.)"és meglesz" - értékeltek a Margitszigeten a rajongók.

A teljes videó itt tekinthető meg.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás