„A következő még komplikáltabb lesz” – tart a folytatástól a magyar válogatott az Eb-n

A Svájc elleni 3-1-es vereséget követően a házigazda Németországgal találkozik a magyar válogatott a labdarúgó-Európa-bajnokságon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
Nagy Ádám foci Eb 2024 magyar válogatott

„Képzelhetitek, hogy dühösek vagyunk” – mondta Nagy Ádám a svájciak elleni 3-1-es vereséget követően az újságíróknak. A Spezia labdarúgója nem kertelt, nem lesz könnyű a folytatás a házigazda németek ellen. A háromszoros Európa-bajnok együttes az első meccsén 5-1-re verte Skóciát.

NAGY Ádám; SALLAI Roland; SZOBOSZLAI Dominik
Nagy Ádámék (8) erejéből csak szépítésre futotta Fotó: Koszticsák Szilárd

„A következő mérkőzésünk sem lesz a mainál egyszerűbb, sőt valószínűleg komplikáltabb lesz. Ebből a mai találkozóból a 3-4 napban valahogyan le kell vonnunk a tanulságokat, és aztán fejben és testben is frissebben kell belemenni a következő összecsapásba. Svájc ellen nem úgy sikerült kezdeni, ahogyan előzetesen elterveztük, a letámadásunk nem hozta meg a várt eredményt, erre pedig nem reagáltunk megfelelő időben. A mérkőzés azon szakaszaiban, amikor vissza kellett volna állni, letámadtunk, amikor pedig le kellett volna támadni a riválist, akkor védekeztünk” – fogalmazott Nagy Ádám.

A középpályás hozzátette, most az a legfontosabb, hogy a játékosok hogyan tudnak reagálni a kialakult helyzetre, s szerinte ezt hasonló szellemben kell megtenni, mint 2021-ben, a portugálokkal szemben 3-0-ra elveszített első Eb-meccs után.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás