„Profi körülményeket biztosítunk a magyar válogatottnak" - luxushotel várja a Rossi-csapatot az Eb-n

Már nagyon várják Weiler im Allgäuban a magyar labdarúgó-válogatottat, amely mesés körülmények között készülhet Németországban az Európa-bajnokságra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.08.
Hotel Tannenhof foci Eb 2024 magyar válogatott Németország

A magyar válogatott június 10-én utazik Weiler im Allgäuba, ahol a Tannenhof Sport and Spa hotelben fog megszállni az Európa-bajnokság ideje alatt - írja a merkur.de oldal. Mindezt a hotel oldala, a tannenhof.com is megerősítette, a főoldalon külön cikkben "büszkélkednek" azzal, hogy a magyar csapat őket választotta.

Hotel Tannenhof
A Tannenhof Hotelben lakik majd a magyar válogatott az Eb-n

"A döntés, hogy a Tannenhof Resort Sport & SPA-t választották az Európa-bajnokság idejére, nem csak a régió vonzerejét hangsúlyozza, hanem a Hotel Tannenhof optimális körülményeit is kiemeli. A wellness részleg és az új Alpesi SPA tökéletes helyszínt kínál a magyar válogatott számára, hogy a mérkőzések és edzések után regenerálódjon és feltöltődjön. Emellett a Tannenhof kiváló konyhája a lehető legjobb kulináris ellátást biztosítja. A futballszurkolók kíváncsian várhatják, hogy a magyar csapat hogyan készül fel az Európa-bajnokságra ebben az inspiráló környezetben." - írja többek között a hotel honlapja.

Hotel Tannenhof
A hotel honlapján külön írást közölnek a magyar válogatottról

Christian Langes, a Tannenhof vezetője így nyilatkozott a merkur.de oldalnak:

"Elismert sportszállodaként a Hotel Tannenhof zavartalan és professzionális felkészülési körülményeket tud biztosítani a magyar válogatott számára a kölni és stuttgarti mérkőzésekre." - mondta Langes, hiszen a magyar csapat kezdésként Svájc ellen Kölben, majd Németországgal és Skóciával Stuttgarban találkozik az Európa-bajnoki csoportmeccsek során.

A hotel nagyjából 600 méterre fekszik a helyi pályától, ahol Marco Rossi majd az edzéseket vezényli a magyar csapatnak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás