Marco Rossinak nagyon elege lehet, újabb szombatját tették tönkre a svájciak

Olaszország Svájccal találkozott a labdarúgó Európa-bajnokság szombati, első nyolcaddöntőjében. A helvétek könnyűszerrel léptek túl a címvédőn.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.29.
Módosítva: 2024.06.29.
Olaszország svájc foci Eb 2024

Úgy tűnik, Marco Rossi nem tud menekülni a svájciak elől. Az olasz szakember napra pontosan két hete, június 15-én Kölnben a magyar válogatott szövetségi kapitányként csoportmeccsen kapott ki a helvétektől, ma pedig azt nézte végig, ahogy honfitársai is vereséget szenvedtek a nyolcaddöntőben. Olaszország sem bírt Svájccal, Murat Yakin együttese 2-0-ra verte a címvédőt, és remek játékkal bejutott a legjobb nyolc közé.

Vargas
Varga labdája a bal felsőbe tart, Donnarumma tehetetlen Fotó: AFP

Igazából egy pillanatig sem volt esélye a kétszeres Európa-bajnok olaszoknak, különösen Ruben Vargas volt elemében a svájciaknál. A kiváló szélső a 37. percben gólpasszt adott Freulernek, majd a második félidő az ő parádés góljával indult, balról a hosszú felső sarokba tekerte a labdát.

Az olaszok a második játékrészben mindent megpróbáltak, de csak kapufáig jutottak. Alapos csalódást okozott a címvédő, amely négy meccset játszott ezen az Eb-n, és valamennyi találkozóján hátrányba került - Spanyolország és Svájc ellen esélye sem volt az egyenlítésre, illetve a győzelemre... Ezzel ők is keserű szombatot szereztek Marco Rossinak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás