Négy nap után követte a magyarokat az Európa-bajnokság meglepetéscsapata

Eddig tartott a grúz focicsoda az Európa-bajnokságon. Az újonc a nyolcaddöntőben vezetett a spanyolok ellen, a vége kiütéses, 4-1-es vereség lett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.30.
Grúzia foci Eb 2024 Európa bajnokság

Többek között Grúzia pecsételte meg a magyar fociválogatott sorsát a labdarúgó-Európa-bajnokságon, ezért itthonról is sokan követték, mire megy a torna újonca a nagy esélyes spanyolok ellen a nyolcaddöntőben. Mint ismert, a magyarok búcsúja szerdán azzal lett hivatalos, hogy Grúzia a csoportkör utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzte Portugáliát. Vasárnap este úgy tűnt, hogy a spanyolokat is meglephetik. Anélkül vezettek ugyanis, hogy eltalálták volna a kaput, Robin Le Normand öngólja hozta a grúz vezetést. A spanyolok még az első félidőben egyenlítettek Rodri távoli lövésével. A második félidőben pedig tovább hengerelt a háromszoros Európa-bajnok válogatott, sorrendben Fabian Ruiz, Nico Williams és Dani Olmo gólja eredményezte a 4-1-es spanyol sikert.

Dani Olmo szerezte a negyedik gólt Fotó: AFP

A spanyolok eddig mind a négy meccsüket megnyerték, és magasan a legjobb játékot nyújtják az Eb-n. Pénteken 18 órától talán az Európa-bajnokság legnagyobb meccsét hozhatja a Németország-Spanyolország negyeddöntő.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás