„Elképesztő utat tettünk meg" - valóra váltják gyermekkori álmukat Szoboszlai Dominikék az Eb-n

Elképesztő honnan hova jutottak el. Bolla Bendegúz a magyar labdarúgó-válogatott pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, Szoboszlai Dominikkel beszéltek arról, hogy szinte együtt jutottak el a felnőtt Európa-bajnokságig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.14.
Módosítva: 2024.06.14.
Bolla Bendegúz foci Eb 2024 magyar válogatott

A magyar válogatott szombaton Svájc ellen kezdi az Európa-bajnokságot. A pénteki sajtótájékoztatón Bolla Bendegúz elmondta, elképesztő érzés, hogy Szoboszlai Dominikkel együtt játszottak a Főnix utánpótlásában, most pedig egy felnőtt Eb-meccsre készülnek együtt. Valóra váltják a közös álmukat.

Bolla Bendegúz
Bolla Bendegúz (pirosban) kiváló játékot nyújtott Izrael ellen Fotó: Kovacs Peter

"Elképesztő honnan indultunk 2007-ben, büszkék vagyunk arra, hogy itt vagyunk, ez is azt mutatja, milyen munkát végeztünk a Főnix Goldban. Próbáljuk ezt folytatni felnőtt szinten" - fogalmazott Bolla, aki hozzátette, fontos volt, hogy az utolsó felkészülési mérkőzésen legyőzték Izraelt. - Fontos volt, hogy az ir meccs után jól játszunk, ez sikerült, elégedett lehetek a teljesítményemmel. Sikerült az önbizalmat építeni, és az itteni napok során folyamatosan lehetett érezni, hogy jobban koncentrálunk. Tökéletesen felkészültünk, nincs ok az aggodalmra. Szombaton a reggeli után közös séta, majd ebéd következik, kezdünk hangolódni, lesz még egyéni videózás, felfrissítjük az elemzést, és indulunk a meccsre."

A Magyarország-Svájc mérkőzést szombaton 15 órakor (tv: M4 Sport) játsszák.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás