„Jövőre én ezt nem akarom látni” – Kubatov Gábor üzent a Fradi focistáinak

A Paks ellen elveszített kupadöntő után nem rejtette véka alá a véleményét a Ferencváros elnöke. Kubatov elmondta, miért kapott ki 2-0-ra a Fradi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.16.
Magyar Kupa Paks Kubatov Gábor sportfogadás

Mint arról beszámoltunk, drámai meccsen veszítette el a Magyar Kupa döntőjét a Ferencváros focicsapata. A bajnok zöld-fehérek a hosszabbításban kapott gólokkal veszítettek 2-0-ra a Paks ellen a Puskás Arénában

Duplázásra készült a Fradi, vereség lett belőle (Fotó: Koncz Márton)

A zöld-fehérek úgy kaptak ki, hogy rengeteg helyzet mellett az első félidőben tizenegyest is hibáztak. Varga Barnabás próbálkozását a meccs legjobbja, Szappanos Péter védte. Sőt, a meccs egy részében emberelőnyben is volt a Fradi. Kubatov Gábor klubelnök már a lefújás után arról posztolt, ilyen előzményeket követően nem érdemelték meg a kupát.

„Nem lehet tizenegyest és ennyi helyzetet kihagyni büntetlenül. Gratulálunk a Paksnak!”

– írta az elnök, aki csütörtök délelőtt már köszönetet mondott csapatának.

Tegnap a csapatban szinte mindenki mindent megtett a győzelemért! Játékosaink és szurkolóink egyaránt elhivatottan harcoltak. Tudom, ez most nagyon fáj, de a vereségből erőt kell merítenünk, és jövőre ismét mi fogjuk magasba emelni a Magyar Kupát.

– írta Kubatov.

Az elnök még a lefújás után az M4 Sportnak arról beszélt, mennyire fájt neki a vereség.

„Gratulálok a paksiaknak. Szinte elmentek a sportszerűtlenség határáig, és jól csinálták. Csodálkozom, hogy az én fiaim, a mi játékosaink ezt hagyják a pályán. Én ezt 58 évesen biztosan nem hagynám, hogy ezt tegyék velünk. A Paks ma jobban teljesített. A Fradi az Fradi, nekünk vagy tízszeres költségvetésünk van, ki kell bírni a nyomást... Nem mondom, hogy nem tettek meg mindent a pályán. Sok meccs van bennünk, de ez nem kifogás. Nyerni kell, ha ez nem megy, akkor a szégyent kell elviselnünk”

– mondta Kubatov, akinek végig kellett néznie, hogy a Paks kapja meg a serleget.

Jövőre én ezt nem akarom látni, én azt akarom, hogy az én csapatom vigye haza a kupát. A mára készült pólókat, melyekre ki van nyomtatva, hogy 25-szörös kupagyőztes, jövőre más játékosokra kell ráadni.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30 000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás