„Ő a magyar futball jövője” – Sztankovics a vereség helyett sokkal fontosabb dologról beszélt

Elvesztette tavaszi veretlenségét a már bajnok Ferencváros, amely szombaton 2-0-ra kikapott Diósgyőrben a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának meccsén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.13.
Dejan Sztankovics Tóth Alex Ferencváros

Rúgott gól nélkül, kétgólos vereséggel zárta a diósgyőri kirándulást a Ferencváros. A már bajnok zöld-fehérek vezetőedzője, Dejan Sztankovics a meccs után nem sok szót fecsérelt a kudarcra, kiemelt egy fontos pozitívumot.

STANKOVIC, Dejan
Dejan Sztankovics – Fotó: Vajda János

„Ami minket illet, mindenkinek próbáltuk megadni a lehetőséget. Tóth Alex kezdett, és nagyon élveztem ma a játékát, nagy tehetség, nemcsak a Ferencváros, hanem a magyar futball jövője is. Az ő játéka a mai nap sikere, de vereséget szenvedtünk, nem keresek kifogásokat. Nem szeretek veszíteni, és 65 percen keresztül kontrolláltuk a játékot, a cserék után elveszítettük az irányítást, a góloknál pedig nüanszok döntöttek. A hazaiak minden labdáért keményen megküzdöttek, nagyon jó mentalitással játszottak, de a mi hozzáállásunkkal sem volt probléma. Úgy gondolom, hogy ezt kell figyelembe vennünk” – mondta Sztankovics a Fradi oldalán.

A Ferencváros május 18-án odahaza az Újpest ellen zárja a bajnoki idényt.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás