Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

A két műtéten is átesett Kalmár Zsolt biztos abban, hogy együttese, a Fehérvár FC legyőzi az MTK-t.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
OTP Bank Liga rehabilitáció fehérvár fc Kalmár Zsolt sportfogadás

A magyar fociválogatott egyik legnagyobb vesztese Kalmár Zsolt, aki újabb Európa-bajnokságot kénytelen kihagyni. 2021-ben is futballozhatott volna a tornán, s idén is jó eséllyel pályázna Marco Rossi együttesében középpályásként.

Kalmár  jelenleg felváltva hol Győrben, hol Székesfehérváron végzi rehabilitációs gyakorlatait, mivel tavaly decemberben, majd idén januárban is megműtötték. Sorozatban a harmadik Eb-jéről marad le, mivel 2016-ban az utolsó keretszűkítésnél mondott le róla a szakvezetés. S hogy mikor tér vissza a gyepre, ezt még nem tudni.

A válogatott első számú szurkolója leszek az Eb-n

– ígérte Kalmár a Mandinernek adott korábbi interjújában.

Bulgária ellen megharcolt az Eb-ért, mégsem lehet ott a tornán Kalmár Fotó: Szabó Miklós

Kalmár ma is szurkol klubcsapatának, a Fehérvár FC-nek az MTK elleni bajnokiján (20.00, M4 Sport). A Metropolnak kijelentette, cseppnyi félnivalója sincs a péntek esti, a labdarúgó NB I. 31. fordulójába kiírt, MTK elleni hazai bajnokija miatt.

Bár csapattársam, Filkor Attila a szerdai edzésen kulcscsonttörést szenvedett, ennek ellenére kellőképpen szilárd marad a Fehérvár hátsó alakzata. Az idei bajnokságban kétszer is legyőztük a fővárosiakat, még gólt sem rúgtak nekünk. Kellőképpen ügyelni kell Bognár Istvánra és Németh Krisztiánra, de a győzelmünkben biztos vagyok, mert a Fradi mögött a második vagy harmadik hely megszerzése a célunk

 – tette hozzá Kalmár Zsolt. 

Fehérvár FC–MTK

3-0: 2023. október 8., Székesfehérvár 

2-0: 2024. február 10., Budapest

A tabellán elfoglalt helyezésük a 30. fordulót követően:

3. Fehérvár FC 50 pont

6. MTK 43 pont

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás