Itt a vége? Szoboszlaiék lemondhatnak a nagy álmukról

Fájdalmas vereség a Liverpool városi rangadóján, a magyar középpályást lecserélték. Innentől bravúr és a Manchester City botlása kell a bajnoki aranyhoz. Kerkez Milost kiállították a Bournemouth győztes meccsén.Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.24.
Liverpool angol sportfogadás vereség

Negyedik vereségét is elszenvedte az angol focibajnokságban a Liverpool együttese. A Szoboszlai Dominikkal felálló együttes az Everton elleni városi rangadón 2-0-ra kapott ki, így alig maradt esélye a bajnoki aranyéremre. Szoboszlait a 63. percben cserélte le Jürgen Klopp menedzser, a magyar játékos a kispadon percekig fájlalta a lábát. Arról egyelőre nincs információ, mi történt vele.
A bajnokságban szintén 34 meccset lejátszó Arsenal jelenleg három ponttal előzi meg a Poolt, de Szoboszlaiék már öt egységgel többet veszítettek, mint a két meccsel kevesebbet játszó Manchester City. 

Atalanta v Liverpool FC: Quarter-Final Second Leg - UEFA Europa League 2023/24
Szoboszlainak és a csapatnak sem ment a játék Fotó: NurPhoto via AFP

Szintén a szerdai játéknapon a Bournemouth 1-0-ra győzött a Wolverhampton otthonában, itt a vendégek magyar játékosát, Kerkez Milost kiállította a játékvezető.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás