Ez aztán a luxus: félmilliós táskával fotózták le Szoboszlai Dominikot





A Liverpool magyar játékosa márkás darabot választott kiegészítőnek.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.22.
Szoboszlai Dominik Liverpoolfc sportfogadás táska luxus

Három nyeretlen meccs után végre újra jó sorozatba került a Liverpool focicsapata. A gárda csütörtökön az Atalantát verte igenenben 1-0-ra, igaz, a hazai 0-3 után ez sem érhetett továbbjutást az Európa-ligában. Ezt követően két elrontott bajnoki után a Premier League-ben is nyert a csapat, a Fulham otthonában 3-1-re győzött a Pool, Szoboszlai Dominik az utolsó percekre állt be csereként. 

Atalanta v Liverpool FC: Quarter-Final Second Leg - UEFA Europa League 2023/24
Szoboszlai az Atalanta ellen kezdett, vasárnap csak csere volt – Fotó: NurPhoto via AFP

Még a csütörtöki, olaszországi meccs előtt közölt a klub hivatalos oldala fotókat a játékosokról, akik éppen megérkeztek a bergamói a stadionba. A képeket látva a hozzászólók amiatt örültek, hogy a játékosok „végre nem mosolyognak” az elbaltázott meccsek után, de Szoboszlai Dominik fotóján más is feltűnt. Az egyik luxusmárka kiegészítőjét vitte a kezében a buszról leszállva. A magyar válogatott csapatkapitányánál egy Louis Vuitton kistáska volt.

Szoboszlai fotója egyet lapozva a második a listán: 

 

Maga a táska nem olcsó, a cég hivatalos katalógusában 1000 font, azaz átszámítva 457 ezer forint van mellé feltüntetve. A táskát ide kattintva nézheted meg.

Szoboszlai sosem cáfolta, ő is szereti a luxust. Tavaly ősszel a válogatott edzőtáborába szintén egy Louis Vuitton hátizsákkal érkezett, annak az ára átszámítva másfél millió forint. De ugyanígy szeret divatosan öltözködni, van olyan napszemüvege, ami 100 ezer forintba került. Van miből költeni a luxusra, Dominik ugyanis a teljesítménybónuszokkal együtt heti 150 000 fontot, azaz 65,3 millió forintot, vagyis évente összesen 3,4 milliárd forintot keres Angliában.

 

Szoboszlaiékra a héten két idegenbeli bajnoki vár: szerdán a városi rivális Everton (21.00, Match4), szombaton pedig a West Ham United (13.30, Spíler1) lesz az ellenfél. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás