Veszélyben az Európa-bajnokság? Marco Rossi embere azonnal riasztotta a magyarokat





A magyar válogatott alapembere edzésen szenvedett komoly sérülést.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.03.
Lang Ádám légiós Marco Rossi David Beckham

Sokkoló sérüléssel tért vissza klubcsapatához Lang Ádám. A magyar fociválogatott alapembere 2021 óta egyetlen meccset sem hagyott ki Marco Rossi csapatában, legutóbb is pályára lépett Törökország és Koszovó ellen. Sőt, utóbbi meccsen gólpasszt is adott. Klubjához, a ciprusi Omonia Nicosiához visszatérve azonban egy edzésen megörtént a baj. Csapattársával együtt harcoltak egy labdáért, eközben eltört Lang lábközépcsontja. Az első jelentések szerint egy hónapot kell kihagynia, a legnagyobb kérdés, ott lehet-e egészségesen, 100 százalékos állapotban a júniusi Európa-bajnokságon?

20240326_1011_SZM
Lang Ádám (fehérben) alapember Marco Rossi védelmében – Fotó: Szabó Miklós

A légiós focista most a Nemzeti Sportnak nyilatkozott arról, hogy az esetet követően azonnal jelezte a történteket a Magyar Labdarúgó-szövetség felé, fel is vette a kapcsolatot a válogatott orvosával.

„Az eset után azonnal próbálgattam a lábam, s azt éreztem, esélytelen a mozgás, nem is erőltettem. Rögtön elvittek röntgenre, és a felvételek alapján már elkészülhetett a pontos diagnózis” – mondta Lang, akit hamar megnyugtattak.

Felhívtam a válogatott csapatorvosát, elmondtam, mi történt, aki látta a röntgenfelvételeket is. Mind ő, mind a klubnál dolgozó szakember ugyanazt mondta, vagyis megerősítettek abban, hogy nem súlyos az eset. A sérülés persze sohasem jön jókor, de szerencsére nem nagy a baj.

Langhoz hasonló sérülést szenvedett 2002-ben David Beckham, az angolok sztárjának másfél hónappal a világbajnokság előtt tört el a lába a Deportivo La Coruna–Manchester United BL-meccsen. Noha felépült az ázsiai tornára, játszott is a negyeddöntőig jutó együttesben, de végig érezte, hogy sérülése után nincs 100 százalékos állapotban





 





Ezeket olvastad már?
Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás