„Abszolút szégyen” – Világbajnok honfitársa szólt be Mbappénak





Hazai pályán kapott ki a Paris Saint-Germain a Barcelona ellen (2-3) a Bajnokok Ligája negyedöntőjének odavágóján. Christophe Dugarry, a franciák korábbi világbajnok támadója nem tartotta magában a véleményét és alaposan kiosztotta a gyengén játszó Kylian Mbappét.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.13.
Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája kylian mbappé sportfogadás Barcelona

Sorsolásának köszönhetően remek esélyt kapott arra a Paris Saint-Germain, hogy története során először megnyerje a Bajnokok Ligáját. A nyolcaddöntőben a Real Sociedadot győzte le, a negyeddöntőben pedig azt a Barcelonát kapta, amely az elmúlt években árnyéka korábbi önmagának. Ehhez képest a katalán sztárcsapat meglepetésre 3-2-re győzött Párizsban, ezzel a PSG közel került a kieséshez.

Kylian Mbappé nem sokat tudott hozzátenni a Paris Saint-Germain játékához a Barcelona ellen / Fotó: AFP

A PSG góljait Ousmane Dembelé és Vitinha szerezték, a csapat legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé igencsak gyenge teljesítményt nyújtott. A francia világklasszist sikeresen kikapcsolta a játékból honfitársa, Jules Koundé. Mbappé 13-szor vesztette el a labdát, párharcainak pedig mindössze a 25 százalékát nyerte meg. Nem csoda, hogy hazájában betámadták, a korábbi 55-szörös francia válogatott, világ- és Európa-bajnok Christophe Dugarry nem fogta vissza magát Mbappéval kapcsolatban.

Amit szerdán mutatott, az a legrosszabb foci volt és a legrosszabb attitűd, amivel egy élvonalbeli játékos rendelkezhet. Egy topjátékos nem játszhat így

– kezdte értékelését az RMC Sporton Christophe Dugarry, az interjút a Rangadó szemlézte.

„Néha mindannyian futballozunk rosszul, de ennek a fiúnak a viselkedése, hozzáállása egyszerűen botrányos. Ez a tisztelet hiánya, ez egy árulás a szurkolókkal és azokkal szemben, akik oly sok éven át bíztak benne, akik fizetnek neki, akik becsülik őt. Szembeköpte a Bajnokok Ligáját, az egész sorozatot. Mert az a hozzáállás, amit ezen a meccsen tanúsított, abszolút szégyen. Nem gondoltam volna, hogy ez a fiú ilyen mélyre süllyedhet.”

Mbappé szerződése idén június végén lejár a PSG-nél, és szinte biztos, hogy elhagyja a francia sztárcsapatot. Hivatalos bejelentés ugyan még nem született, de nyílt titok, hogy a 24 éves támadó a Real Madridnál fogja folytatni a pályafutását.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás