„Szomorúságot okoztak a gyerekeknek, akik csak közös fotót akartak” – bunkó világsztárok miatt áll a bál a vb-n





A drága jegyárak után újabb botrány sokkolja a közvéleményt a társrendező norvég női kézilabda-válogatottnál.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.03.
kézilabda botrány vb

Balhé tört ki Norvégiában, mert a szervezők 890 norvég koronás (30 ezer forintos) jegyeket árulnak a hazai csapat vb-meccseire. Több norvég játékos is arról panaszkodott, hogy emiatt üres lelátók előtt kell játszaniuk. A balhé arra késztette a világbajnokság szervezőbizottságának norvég szekcióját, hogy december 6-ra akciónapot hirdessen. Ezen a napon a trondheimi Spektrum csarnok összes ülőhelyére 200 koronáért lehet jegyet vásárolni – derül ki az Origo helyszíni tudósításából.

Kézilabda
A magyar válogatott két győzelemmel kezdte a világbajnokságot – Fotó: Illyés Tibor

Ha nem elég a jegymizéria, a norvég női kézilabda-válogatott menedzsmentje másfél hónappal ezelőtt megtiltotta a játékosoknak, hogy a szurkolókkal közös szelfiket készítsenek. Meg azt is, hogy aláírásokat osztogassanak, mert félnek a koronavírustól. A dán TV2 szakértője, Peter Bruun Jørgensen úgy véli, nevetséges, amit a skandináv szövetség ebben a kérdésben művel.

„Dániában ez elképzelhetetlen lenne. Nevetséges, ahogy cirkuszolnak és szomorúságot okoznak azoknak a gyerekeknek, akik csak egy aláírást vagy egy fényképet szeretnének. Ne feledjük, ezekből a gyerekekből lesznek majd a jövő kézilabdázói. Belegondoltak a norvégok, hány embert riasztanak el ezzel a viselkedéssel?"

A magyar válogatott két győzelemmel kezdte a vb-t, hétfőn Montenegró ellen a csoportgyőzelem a cél. Az eredménytől függetlenül a csapat már bejutott a középdöntőbe.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás