„Az év meccse vár a Fradira” – továbbjutást vár a szurkolók kedvence





Idősebb Szergej Kuznyecov összeforrt a Ferencvárossal, hiszen 1995-ben részese volt a klub első Bajnokok Ligája-szereplésének. Bízik benne, hogy a mostani Fradi csütörtökön továbbjut a Fiorentinával szemben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.13.
Módosítva: 2023.12.13.
Fradi Fiorentina Szergej Kuznyecov

Nem csoda, hogy a zöld-fehérek szurkolói ma is imádják Szergej Kuznyecovot, akiről csodálatos emlékeket őriznek. Az egykori védekező középpályás három bajnoki címet nyert a zöld-fehérekkel, és részese volt a klub első Bajnokok Ligája- szereplésének. Kuznyecov alig múlt hatvanesztendős, manapság játékosmegfigyelőként dolgozik, és természetesen szurkol a fiának, ifjabb Szergejnek, aki a Diósgyőr vezetőedzőjeként tevékenykedik.

Legutóbb az MTK-t lépte le a Fradi 6-1-re: képünkön Marquinhos (balról a második) gólját ünnepli Ben Romdhan, Sigér és Makreckis
Sorsdöntő meccs vár csütörtökön a Fradira Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

„A csütörtöki Fiorentina elleni Konferencialiga-meccs lesz a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzése a ferencvárosiak számára. A döntetlen már üdvözítő, hiszen az egy pont is továbbjutást érne, ugyanakkor nagy hiba volna, ha Fradi hazai pályán döntetlenre játszana” – vélekedett a Metropol megkeresése kapcsán Kuznyecov. „Azt mindenki láthatja, egy ideje a csapat messze van a csúcsformájától, de azt gondolom, valamennyi játékos és a szakmai stáb minden tagja érzi, hogy óriási a tét. Ennek megfelelően küzd majd a Fradi az olaszok ellen. A Fiorentinának nem létkérdés a budapesti győzelem, mert csak akkor csúszna le a csoport éléről, ha Lisztesék nyernek a Groupama Arénában.”

Kuznyecov hozzátette, nem lepődne meg, ha a firenzeiek nem a legerősebb csapatukkal érkeznének Budapestre, hiszen ők is jól tudják, itt a Fradi-játékosok vállát nyomja teher.

„Bizakodó vagyok, szerintem tutira meglesz legalább az egyik pont” – jelentette ki. „Akkor pedig a Fradi-tábor a játékosokkal együtt – a tavalyihoz hasonlóan – nagy-nagy izgalommal, meccsre éhezve várhatja a kupatavaszt.”

A Ferencváros–Fiorentina mérkőzést csütörtökön 18.45-től (tv: M4 Sport) a Groupama Arénában játsszák.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás