Rossz hírt kaptak a magyar szurkolók a sorsdöntő Eb-selejtező meccs előtt





A változtatást a bolgár szövetség kezdeményezte. Az MLSZ közleményt adott ki.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.06.
Módosítva: 2023.11.06.
változás Eb-selejtező Magyar Labdarúgó Szövetség

A rendező bolgár szövetség biztonsági okokból megváltoztatta a november 16-i Bulgária–Magyarország Eb-selejtező helyszínét, időpontját, illetve úgy döntött, hogy nem léphetnek be szurkolók a stadionba.

Gazdagra is számíthat Rossi, ha gólveszélyes támadót akar pályára küldeni
Zárt kapuk mögött játssza le a bolgárok elleni meccset a magyar válogatott Fotó: MTI

Emiatt a találkozót Szófia helyett Plovdivban rendezik majd meg, az eredetileg meghirdetett – magyar idő szerinti – 20.45 óra helyett 18 órás kezdéssel. Az UEFA a rendkívüli körülményekre tekintettel a találkozó zárt kapuk mögötti rendezését is elfogadta, így az összecsapást szurkolók nélkül rendezik meg. A vendéglátó szövetség annak érdekében döntött így a találkozó előtt 10 nappal, hogy elkerüljön bármilyen nem kívánatos történést, illetve esetleges atrocitást.

Az MLSZ sajnálattal értesült a csapat programját is jelentősen érintő változásról, és arról tájékoztatja a mérkőzésre jegyet vásárolt szurkolókat, hogy a belépők árát  természetesen visszatéríti, és bár a döntést nem a magyar szövetség hozta, ezúton is elnézést kér a mérkőzésre utazást tervező magyar szurkolóktól az okozott kellemetlenségért. A jegytulajdonosokat a szövetség hamarosan e-mailben felkeresi – tájékoztatott az MLSZ a honlapján.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás