Sztankovics nem kertel, nagyon erős csapat vár a Fradira





A Ferencvárosra a bajnokság után a nemzetközi porondon vár rangadó.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.10.01.
Módosítva: 2023.10.01.
Konferencia-liga Sztankovics Ferencváros

A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján. Ez volt a 222. élvonalbeli örökrangadó, a zöld-fehérek 91. sikerüket aratták, az MTK 79-szer nyert, 52 alkalommal pedig döntetlen született.

Dejan Sztankovics (Fotó: Fradi.hu)

A Fradi vezetőedzője, Dejan Sztankovics a fölényes diadal után elmondta, kiváló csapatszellemmel játszottak:

„Az első, amit szeretnék elmondani, hogy köszönjük a fair játékot, egy csodálatos stadionban, jó ellenfél ellen léphettünk pályára. Talán nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, ám maximális csapatszellemet láthattunk a pályán, igazi akaratot láttam a fiúktól.”

A Ferencvárosra csütörtökön már a nemzetközi porondon vár kihívás: Sztankovics együttese a Fiorentina otthonában lép fel a Konferencialiga-találkozón. A Fradi trénere arra utalt a nyilatkozatában, hogy a firenzeiek figyelemmel követték csapata legutóbbi mérkőzéseit.

A Fiorentina egy nagyon erős csapat, jó játékosokkal, remek edzővel. Tudom, hogy a Fiorentina követi a mérkőzéseinket, felkészül a stílusunkból, de mindenképpen élveznünk kell a játékot. Vasárnaptól megkezdjük a felkészülést ellenük.”

A Fradi mindkét fronton az első helyen büszkélkedik: vezeti az NB I tabelláját, és a Konferencialiga F csoportjában is az élen áll. A Fradi az első fordulóban legyőzte a Cukarickit, így 3 ponttal vezet, a Fiorentina és a Genk 1-1 pontot gyűjtött, a Cukaricki pont nélkül szerénykedik.

A Fiorentina–Ferencváros mérkőzést csütörtökön 21 órakor (tv: M4 Sport) játsszák.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás